İYİ Parti Lideri Akşener, Makam Odasını Boşalttırdı: Aday Olmayacak"

TAKİP ET

27 Nisan'daki Olağanüstü Kurultay İçin Hazırlıklar: Meral Akşener'in Adaylık Kararı Sonrası İYİ Parti'de Hareketlilik. İYİ Parti lideri Meral Akşener, 27 Nisan'da yapılacak olağanüstü seçimli kurultayda genel başkan adayı olmayacağını duyurduktan sonra, makam odasındaki kişisel eşyalarını toplattırdı.

Meral Akşener'in adaylık kararı sonrası partideki hareketlilik kameralara yansıdı. Genel Merkez'de parti görevlileri, Akşener'in özel eşyalarını makam aracına koyarak götürdü.

Akşener'in kararıyla birlikte, İYİ Parti 27 Nisan'daki kurultay için yeni bir döneme girmiş oldu. Bu kararın ardından partide genel başkanlık için adaylığını açıklayan isimler arasında Musavat Dervişoğlu ve Koray Aydın bulunuyor. Ayrıca daha önce adaylık için duyuruda bulunan Mehmet Tolga Akalın da bu süreçte adaylığını sürdürme kararı aldı.

İYİ Parti, Akşener'in adaylık kararı sonrası yeni bir döneme girerken, 27 Nisan'daki kurultayın nasıl şekilleneceği ve yeni liderin kim olacağı merakla bekleniyor.

İYİ Parti lideri Meral Akşener 27 Nisandaki Olağanüstü Kurultay İçin Hazırlıklar Meral Akşenerin Adaylık Kararı Sonrası İYİ Partide Hareketlilik