İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy:'Ekonomik yıkım var'

TAKİP ET

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, Türkiye'de ekonomik bir yıkım olduğunu belirterek iktidara yüklendi.  Aksoy, "AK Parti iktidarı elindeki basın gücüyle manipülasyon yapıyor "dedi. 

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik buhran ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

AK Parti hükümetinin yanlış ekonomik politikaları nedeniyle ortaya çıkan tablonun Türk lirasının değerini kaybetmesine yol açtığını savunan Aksoy, 
Türk Lirası'ndaki değer kaybının ve yüksek enflasyonun Türk halkının büyük bir bölümünü geçim mücadelesi içerisine soktuğunu ve bugüne ve geleceğe ait büyük yıkımlar yarattığını söyledi.

'VATANDAŞLAR ZORDA'

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy,"Ortada çok büyük bir yalan, hamaset ve ekonomik yıkım var. Ancak, AK Parti'nin ileri gelenlerinin düşündükleri tek şey kendileri, gelecekleri, yakınları ve kendileri ile birlikte zengin ettiklerinin geleceğidir. Halkımız bunu iyi anlamalıdır. Ortada gizlenen gerçeklerle idare edilmeye çalışılan bir ekonomi ve Türkiye tablosu var. Erdoğan hükümeti geçmişte şikayet ettiği her şeyi, bugün kendisi yaşatır hale gelmiştir. Büyük bir medya ağı ile insanlarımıza her gün yalan yanlış bilgiler aktarıp algı manipülasyonu yapıyor. Türk lirası sadece geçen yıl değerinin yarısını kaybettikten sonra, ülke şimdi de TÜİK'in bile gizleyemediği makyajlı rakamlara göre yüzde 100'e yaklaşan ve hızla yükselen enflasyonla mücadele ediyor. Bu halkımız açısından ağır yaşamsal sonuçlar doğruyor. Bugün sokağın gerçeğinde eti, şekeri, buğdayı, unu, sıvı yağı, yumurtayı ve daha pek çok temel gıda maddesini alamayacak binlerce insan bulunduğu gerçeği ile karşı karşıyayız "ifadelerini kullandı. 

N.Alper CABBAR