İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy: Kandıramayacaksınız !

TAKİP ET

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, AK Parti'nin Genel Başkan Meral Akşener'i hedef alan sözlerine tepki gösterdi. Aksoy, "Farkındayız, kaybediyorsunuz, kaybettikçe çirkefleşiyorsunuz. Türk Milletini artık kandıramayacaksınız "dedi. 

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, AK Parti'nin Genel Başkan Meral Akşener'e yönelik sözlerine sert tepki gösterdi. Aksoy, "Daha dün ‘Açılım sürecini’ ortağı oldukları bu  iktidar yapmamış gibi; teröristbaşının mektubunu Diyarbakır'da okutmamış, açılım sürecinde teröristlere göz yumarak hendeklerin kazılmasını, seyyar mahkemelerin kurulmasını ortakları sağlamamış gibi. 

14 Mayıstaki seçim için İmralıdaki teröristbaşı ile görüşmelerini kamufle etmek amacıyla bizleri terörle ilişkilendirmeye çalışıyorlar "dedi. 

AKSOY SERT 
KONUŞTU 

Aksoy, " Siz tescilli Türk Düşmanı, terörist hüdaparla resmi ittifak yapanlar; ülkeyi iflasa sürükleyerek, ekonomiyi batırdığınızın farkındayız. Türk milletini kuru soğana muhtaç ettiğiniz gerçeğini unutturmak için bizi terörle ilişkilendirmeyin. Hayatının her dönemi her türlü terörün ve teröristin karşısında durmuş Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’e attığınız bu iftira bize yapışmaz.

Siz önce Şehit Sinan ATEŞ'in hesabını verin. Ortağınıza daha dün kolkola gezdiği FETÖ ile PKK'nın hesabını sorun. Diyarbakır’da terörün belini büken Gaffar Okkan’ı şehit eden hizbullahın siyasi uzantısı ile kurduğunuz ittifakı açıklayın. 
Farkındayız, kaybediyorsunuz, kaybettikçe çirkefleşiyorsunuz. 
Türk Milletini artık kandıramayacaksınız "dedi. 

N.Alper CABBAR