İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy mazbatasını aldı

TAKİP ET

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy ve yeni yönetimi, mazbatasını birlikte aldı. Aksoy, "Ben değil biz varız ve artık birlikte çok daha güçlüyüz. Rakiplerimizden farkımız da biz iyilikte yarışacağız "dedi.

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, Genel Başkan Meral Akşener'in katıldığı il kongresinde güven tazelemesinin ardından  yeni yönetimi ile birlikte mazbatasını aldı. 

'KAZANAN İYİ PARTİ'DİR' 

Kongrelerde kazananın İYİ Parti olduğunu belirten İl Başkanı Aksoy, "Kongreler  daha iyisini yapma iddiasıdır. Ben varsam var,  yoksam yok düşüncesi sonucunda ülkemizin geldiği durum ortadadır. Ben ve yönetimimin tek amacı, hep birlikte önce Samsun'da, sonra ülke genelinde partimizi iktidara taşımaktır "dedi. 

'İKTİDARA AZ KALDI '

Aksoy şöyle devam etti; "O nedenle mazbatamızı aldığımız bugünden itibaren sahalarda çok daha aktif olacağız. İYİ Parti kültürünü benimsemiş herkes bu partide söz sahibidir. Genel seçim  çalışmalarımız bugün itibarı ile başlamıştır. Samsun'u en iyi şekilde temsil edecek aday listeleri başta olmak üzere, sandık güvenliği eğitimlerimiz, tüm  takvimi süratle ve yoğun katılımlarla hayata geçireceğiz. Teşkilatlarımız bu seçimin öneminin farkındadır. İYİ Parti her geçen gün artan üye sayısı ile gücünü sandığa yansıtacaktır. Ben değil biz varız ve artık birlikte çok daha güçlüyüz,  rakiplerimizden farkımız da biz iyilikte yarışacağız. Koşullar ne olursa olsun sahalarda iyiliğin güzelliğin, refah ve huzurun savunucusu olacağız. Beklenen, özlenen adil, liyakatli, güvenli bir iktidar için az kaldı "dedi.  N.Alper CABBAR