İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı İmren Nilay Tüfekçi: 'Karamsarlığa yer yok umutla bakacağız'

TAKİP ET

Samsunlu iş kadını İmren Nilay Tüfekçi, 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerde İYİ Parti'den Samsun Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Tüfekçi, 14 Mayıs itibarı ile özellikle gençlerin ileriye umutlu bakacağını söyledi.

Samsunlu iş kadını İmren Nilay Tüfekçi, İYİ Parti Samsun İl Başkanlığı'nda düzenlenen geniş katılımlı toplantı ile 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde İYİ Parti'den Samsun Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Tüfekçi yaptığı açıklamada, 14 Mayıs itibarı ile özellikle gençlerin ileriye umutlu bakacağını söyledi. 

'KURTULUŞ VE KURULUŞUN ŞEHRİ'

İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı İmren Nilay Tüfekçi, “Bugün ben yalnızca kendim ve ailem için değil, milletine toprağına, bayrağına ve tüm benliğim ve değerlerimle ait olduğum vatanıma hizmet etmek için adım atıyorum. Bu yüzden çok heyecanlıyım. 'Kurtuluş ve Kuruluş Şehrinden', ayrıca Samsun denilince yüreğinde azim, mücadele, inanç ve heyecan duyan tüm Samsunlulara selam ve saygılarımı sunuyorum. Şimdiye kadar hayatımda inanmadığım hiçbir yerde olmadım, inanmadığım hiçbir şey söylemedim. Biz Türkiye’nin değil dünyanın en önemli şehirlerinden birindeyiz. Önce bunu içselleştirmeli, bunun farkında olmalıyız. Çok büyük potansiyelinin olduğu herkes tarafından dile getirilen lakin o potansiyelin her zaman gerisinde bırakılan Samsun için harekete geçme vakti” dedi.

'SAMSUN ÖNCÜ İL OLMALI'

Samsun’un istihdamdan tarıma öncü bir şehir olması gerektiğine vurgu yapan Tüfekçi, “İlimiz için artık istihdam, tarımda öncü olma, turizmde ileriye doğru bir adım atma zamanı gelmiştir. İlimiz artık sanayide öncü bir şehir olarak ülkemizde adını yazdırmalıdır. 14 Mayıs itibarı ile bu şehirde yaşayan gençler geleceğe umutla bakacaktır. 
Babalarımız iş ve aş kaygısı hissetmeyip, çocuklarının yarınlarından korkarak uykusuz kalmayacaklardır. Bizim bütün mücadelemiz bunu sağlamak için olacaktır. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün meşaleyi yaktığı şehirdeyiz. Tam bu yüzden bir cümlenin içinde Samsun geçiyorsa azına razı olamayız. Aziz milletimizin, Samsun’un ve Samsunlunun iyi olma zamanıdır” şeklinde konuştu.   

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, Samsun Milletvekili Aday Adayı Tüfekçi'ye başarılar diledi. Zekai ANIL