İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı İmren Nilay Tüfekci: 'Milletimizin Huzuru İçin 14 Mayıs Tarihi Gündür'

TAKİP ET

İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı İmren Nilay Tüfekci, Alaçam teşkilatını ziyaret etti. Nilay Tüfekci, "14 Mayıs; Alaçam, Samsun ve Türkiye için 'tarihi bir gün' olacak. Milletin huzuru için gece gündüz seçimi kazanmak için sahada olacağız" dedi.

İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı İmren Nilay Tüfekci, İYİ Parti Alaçam İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek, Başkan Dursun Ayvaz, yönetim kurulu ve partililer ile buluştu. İstişare toplantısında İYİ Parti'nin önceliğinin her zaman millet olduğunu ifade eden İmren Nilay Tüfekci, "Bugün bu buluşma vesilesi ile bir kez daha gördüm ki; millet ve vatan için gecesini gündüzüne katmaktan tek bir saniye bile geri kalmayan bir heyecan var" dedi.

İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı İmren Nilay Tüfekci, İYİ Parti Alaçam İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek, Başkan Dursun Ayvaz, yönetim kurulu ve partililer ile buluştu.

ALAÇAM HİZMET BEKLİYOR 

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Tüfekci, "Bizler ancak milletimiz huzurlu, mutlu ve geleceğe güvenle baktığında görevimizi yerine getirmiş olacağız. Şu an hem ülkemizin hem de vatandaşlarımızın içinde bulunduğu durum hiçbirimiz için kabul edeceği şekilde değildir. Bu Alaçam özelinde de böyle. Bu güzel ilçemizin sorunlarının çok uzun zamandır beklediğini üzülerek görmekteyiz. 14 Mayıs hem Alaçam, hem Samsun ve hem de Türkiye için tarihi bir gün olacağına yürekten inanıyorum" diye konuştu.  

İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı İmren Nilay Tüfekci

İYİ Parti Alaçam İlçe Başkanı Dursun Ayvaz

MESELE MEMLEKET MESELESİDİR 

İYİ Parti Alaçam İlçe Başkanı Dursun Ayvaz ise, ziyaret ve istişare için Milletvekili Aday Adayı İmren Nilay Tüfekci'ye teşekkür ederek, "Sizin de belirttiğiniz gibi, 14 Mayıs günü sandıktan, milletimizin iradesini yansıttığı güçlü bir gelecek oluşturacağımıza inanıyor ve güveniyoruz. Çünkü mesele şahsi değildir. Memleket meselesidir. Yarınlarımız meselesidir.

Çocuklarımızın, gençlerimizin, işsizlerimizin geleceğini ilgilendiren meseledir. Biz büyük bir aileyiz ve sorumluluklarımızı çok iyi biliyoruz. Burada bulunan herkes işinden, ailesinden feragat ederek gece gündüz demeden çalışıyor. Birlikte olduğumuzda başaramayacağımız hiçbir şey yok" şeklinde konuştu. 

N. Alper CABBAR