İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Jin. Op. Dr. Aysın Akçay: 'İnançlıyız, kazanacağız'

TAKİP ET

İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Jin. Op. Dr. Aysın Akçay, teşkilatlara yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Akçay, "İnançlıyız, başaracağız. 14 Mayıs'ta kazanan Millet İttifakı olacaktır "dedi.

İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Jin. Op. Dr. Aysın Akçay, parti teşkilatlarına yönelik ziyaretlerine devam ediyor. 

Akçay, İYİ Parti Havza İlçe Başkanı Sayim Çalışkan ve ilçe yönetimi, Vezirköprü İlçe Başkanı Salih Gürbüz ve ilçe yönetimi, Ladik İlçe Başkanı Cemil Sukas ve ilçe yönetimi, Kavak İlçe Başkanı Sefer Kırış ve ilçe yönetimi ile biraraya gelerek istişarelerde bulundu. 

'İNANÇLIYIZ 
KARARLIYIZ'

İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Jin. Op. Dr. Aysın Akçay, ziyaretlerde ilçe başkanları ve yönetimleri ile seçim stratejisini masaya yatırdı. İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Jin. Op. Dr. Aysın Akçay, 14 Mayıs'ın Millet İttifakı'nın zaferi ile sonuçlanacağını söyledi. Akçay, "Biz inançlıyız, azimliyiz ve kararlıyız. Sahadayız. Sorunları ve çözüm yollarını biliyoruz. Vatandaşlarımız asla karamsarlığa kapılmasın. 14 Mayıs'ta kazanan Millet İttifakı olacak "dedi.  Feride SEZGİN