İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Jin. Op. Dr. Aysın Akçay: 'Samsun'u Sağlıkta  Bir Numara Yapacağız'

TAKİP ET

Samsun'da sağlık alanında 33 yıldır yatırımları olan ve istihdama katkı sağlayan  İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Jin. Op. Dr. Aysın Akçay, "Samsun sağlıktaki potansiyelinden yararlanamıyor. Millet İttifakı iktidarında Samsun'u sağlıkta bir numara yapacağız "dedi. 

İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Jin. Op. Dr. Aysın Akçay, parti teşkilatlarına yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. 

İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Jin. Op. Dr. Aysın Akçay, İYİ Parti Salıpazarı İlçe Başkanı Şakir Şahin ve ilçe yönetimi, Çarşamba İlçe Başkanı Turhan Yazıcı ve ilçe yönetimi, Terme İlçe Başkanı Ata Sefer Ayyıldız ve ilçe yönetimi Ayvacık İlçe Başkanı Hakan Avcı ve ilçe yönetimi ile biraraya gelerek istişarelerde bulundu. Akçay, misafirperverlikleri dolayısıyla ilçe başkanları ve yönetimlere teşekkür etti. 

SAĞLIKTA 33 
YILLIK TECRÜBE 

İYİ Parti'nin sağlık komisyonunda yer alan ve Samsun Atasam Hastaneleri'nin kurucuları arasında yer alan İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Jin. Op. Dr. Aysın Akçay, Samsun'u sağlık alanında bir numaraya taşıyacaklarını söyledi. Samsun'da sağlık alanındaki 33 yıllık tecrübesini  kentin gelişmesi ve kalkınması için kullanmak istediğini söyleyen Akçay, "Samsun sağlık alanındaki potansiyelini kullanamıyor. Millet İttifakı iktidarında Samsun'u sağlık, eğitim ve diğer alanlarda geçmişte olduğu gibi zirveye taşıyacağız" dedi. 

'SAMSUN'A KATKI 
VERİYORUZ'

 
Sağlık alanında tecrübesinden bahseden İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Jin. Op. Dr. Aysın Akçay, "Kadın Hastalıkları ve doğum uzmanıyım. 1990 yılında Hacettepe Üniversitesi İngilizce Tıp Fakültesi'nden onur derecesi ile mezun oldum. Aynı yıl meslek hayatıma Samsun’da başladım. İhtisasımı, Ankara Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi’nde tamamladım. 1995 – 2007 yılları arasında SSK Samsun Bölge Hastanesi‘nde ve S.B. Samsun Kadın Hastalıkları Doğum Hastanesi’nde çalıştım. 2006 yılında bir grup hekim arkadaşım ile birlikte, bir Samsun markası olan Atasam Hastanesi’nin kuruluşunda yer aldım. 2007 yılından bu yana Atasam Hastanesi İlkadım şubesinde çalışmaktayım ve Atasam Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktayım.Samsun'u seviyoruz ve istihdamla ve her alanda katkı sağlamaya çalışıyoruz "dedi. 

'ŞEFFAF BİR 
DÜZEN İSTİYORUZ '

İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Jin. Op. Dr. Aysın Akçay, "Sonuç olarak: Daha adil ve demokrat, daha dürüst ve şeffaf, daha güler yüzlü ve medeni, liyakatli bir yönetim için; daha sağlıklı ve iyi eğitimli çocuklar için; geleceğe umutla bakan aile yuvaları için; teşviklerden yararlanan, sanayileşmiş, kalkınmış, sokaklarında işsiz gençlerin dolaşmadığı bir Samsun için yola çıktık "ifadelerini kullandı. 

AKÇAY'IN ADAYLIĞINI 
DUYAN ÜYELİĞE KOŞTU 

Öte yandan Samsun'un Çarşamba ilçesinde Jin. Op. Dr. Aysın Akçay'ın 
İYİ Parti'den Samsun Milletvekili Aday Adayı olduğunu duyan vatandaşlar büyük memnuniyet duyarak İYİ Parti'ye üye olmaya başladı. Vatandaşlar, Akçay'a başarılar diledi. 

Feride SEZGİN 

 İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Jin. Op. Dr. Aysın Akçay, İYİ Parti Salıpazarı İlçe Başkanı Şakir Şahin ve ilçe yönetimi, Çarşamba İlçe Başkanı Turhan Yazıcı ve ilçe yönetimi, Terme İlçe Başkanı Ata Sefer Ayyıldız ve ilçe yönetimi Ayvacık İlçe Başkanı Hakan Avcı ve ilçe yönetimi ile biraraya gelerek istişarelerde bulundu.