İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Jin.Opr.Dr. Aysın Ayçay: 'Birlikte iyileşeceğiz'

TAKİP ET

İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Jin.Opr.Dr. Aysın Ayçay, "14 Mayıs Türkiye için bir dönüm noktası. Toplumun bütün kesimlerini refaha ulaştıracak adres Millet İttifakıdır. Birlikte iyileşeceğiz "dedi.

İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Jin.Opr.Dr. Aysın Ayçay, Yaşlılar Haftası dolayısıyla İYİ Parti Canik İlçe Başkanı Saydam Bayram ve ilçe teşkilatının öncülüğünde huzurevi sakinlerinin katıldığı programda yaşlı çınarlarımızla biraraya geldi. 

İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Jin.Opr.Dr. Aysın Akçay, yaşlı çınarlarımızın sorunlarını ve taleplerini dinledi. Akçay, Millet İttifakı iktidarında tüm sorunların çözüleceği mesajını verdi. 

TÜRKİYE İYİ 
YÖNETİLMİYOR 

Türkiye'nin iyi yönetilmediğini belirten İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Jin.Opr.Dr. Aysın Ayçay, "Baktığınızda toplumda bütün kesimler huzursuz. Bu huzursuzluk toplumun bütün kesimlerinde hissediliyor. Bu nedenle 14 Mayıs ülkemiz için çok önemli bir tarih. Millet İttifakı'nın toplumun bütün kesimlerini refaha ulaştıracak projeleri ve kadroları vardır. Birlikte başaracağız. Birlikte iyileşeceğiz "dedi.  Feride SEZGİN