İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. Aysın Akçay : '14 Mayıs Millet İttifakı'nın Zaferi Günü Olacak'

TAKİP ET

İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. Aysın Akçay, teşkilat turlarına devam ediyor. Samsun'un ve Türkiye'nin potansiyelini kullanamadığını söyleyen Akçay, "İktidarın son kullanma tarihi dolmuştur. Çözüm Millet İttifakıdır. 14 Mayıs, Millet İttifakı'nın zaferi ile sonuçlanacaktır "dedi.

İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. Aysın Akçay, İYİ Parti Asarcık İlçe Başkanı Bayram Oytun ve ilçe yönetimi, İYİ Parti İlkadım İlçe Başkanı Burcu Işıtan Satar ve ilçe yönetimi, Canik İlçe Başkanı Saydam Bayram ve ilçe yönetimi ile buluştu, ilçelerde ve Samsun'da yapılması gerekenleri ve seçim çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Akçay, misafirperverlikleri nedeniyle teşkilat üyelerine teşekkür etti. 

 

'MEDİKAL MARKAMIZA 
SAHİP ÇIKAMADIK'

Samsun'un potansiyeli olduğunu ancak bu potansiyeli 20 yıllık AK Parti iktidarında kullanılamadığını söyleyen 
İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı
 Op. Dr. Aysın Akçay, "Samsun, kara, hava, deniz ve demiryolu ağına sahip Türkiye'nin sayılı illeri arasında yer alıyor. AK Parti iktidarından önce Türkiye'nin ilk 10 ili içinde yer alan Samsun, aradan geçen yıllarda kan kaybetti. Şehircilik, sosyal, eğitim, sağlık alanında var olan potansiyelini Samsun bir türlü ortaya çıkaramadı. Bu kentin medikal sağlık markasına bile sahip çıkılmadı. Türkiye'de de Samsun'un yansımalarını görüyoruz "dedi. 

'İKTİDARIN SON 
KULLANMA 
TARİHİ OLDU' 

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı
 Op. Dr. Aysın Akçay şöyle devam etti; "Türkiye var olan potansiyelini mevcut iktidar ile kullanamıyor. İktidarın artık son kullanma tarihi dolmuştur. Vatandaşımıza heyecan veren ve umut aşılayan, çözüm önerileri ile sahada olan Millet İttifakı var. 14 Mayıs'ta zafer kazanacağımıza inanıyorum. Birlikte başaracağız." 
İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı
 Op. Dr. Aysın Akçay, teşkilat turlarına devam ediyor. 

İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı
Op. Dr. Aysın Akçay, teşkilat yöneticileri ile seçim stratejisini masaya yatırdı, istişarelerde bulundu. 

Feride SEZGİN