İYİ Parti Samsun Milletvekili adayı Dr. Ahmet Karkucak: 14 Mayıs sabahı mühür sizde!

TAKİP ET

İYİ Parti Samsun Milletvekili adayı Dr. Ahmet Karkucak, sokaklarında yetiştiği Çarşamba'da kahvehane sohbetleri yaptı, vatandaşlardan 14 Mayıs sabahında Millet İttifakı kadrolarına mührü vurmalarını istedi.

İYİ Parti Samsun Milletvekili adayı Dr. Ahmet Karkucak, Çarşamba ilçesinde Karaçalı, Allı, Demirli Köy Konağı, Kızılot, Gölbaşı, Boyacılı, Eğrikum ve Kuruahmetli mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Kahvahanelerde çay sohbeti yapan ve 14 Mayıs'taki seçimlerde Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na ve İYİ Parti Samsun milletvekili adaylarına mührü vurmalarını isteyen Ahmet Karkucak, "Doğup büyüdüğüm, aşımı ekmeğimi kazandığım şehrime hizmet etmek istiyorum" dedi.

YÜREKLERE DOKUNACAĞIZ

"14 Mayıs sabahına kadar dokunabildiğimiz kadar her yüreğe dokunacağız" diyen İYİ Partili Ahmet Karkucak, "Sokaklarında yetiştiğim Çarşamba'da vatandaşın merak ettiği her soruyu cevapladık. Ortak dertlerimizi, sıkıntılarımızı paylaştık. 14 Mayıs'ta sandıkta eşitlik, adalet, istihdam ve toplumsal tüm sorunlarımızın çözümü için 'evet' diyeceğiz. Gençler, çocuklar, kadınlar için birlikte başaracağız. Eşit eğitim imkanı, istihdam sağlayan projelerle yeniden güneş gibi açacağız. Eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal hayata, tepeden tırnağa toplumun yaşadığı hayata tüm sorunların sona ereceğine dair söz dedik. Sarılmaktan korkmayacağız. Milletimiz, vatanımız için birlikte tarih yazacağız. İnanıyoruz ki; 15 Mayıs sabahı güneş Samsun ve Türkiye'de herkes için aydınlık geleceğin habercisi olacak." 

Çarşamba'da kahvahanelerde çay sohbeti yapan İYİ Parti Samsun milletvekili adayı Dr. Ahmet Karkucak, "Doğup büyüdüğüm, aşımı ekmeğimi kazandığım şehrime hizmet etmek istiyorum" dedi. N. Alper CABBAR