İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı İmren Nilay Tüfekci: 'Samsun'a umut olacağız'

TAKİP ET

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı İmren Nilay Tüfekci ve milletvekili adayları, vatandaşlarla buluştu. Mitinge dönüşen buluşmada mesaj veren Tüfekci, "Samsun'a umut olacağız. 15 Mayıs sabahında bu kara bulutları dağıtıp güneşi doğuracağız "dedi.

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Erhan Usta, Milletvekili Adayları İmren Nilay Tüfekci, Ahmet Karkucak ve İlkadım İlçe Başkanı Burcu Işıtan Satar, İlkadım’da bulunan Gençlik Parkı’nda vatandaşla buluştu.

'ÇOK AZ KALDI'

Mitinge dönüşen buluşmada mesaj veren İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı İmren Nilay Tüfekci, "Kader seçimine gidiyoruz. Bir kadın olarak, üç kız çocuğunun annesi olarak, bu milletin, bu ülkenin ve bu şehrin sevdalısı olarak size söz veriyorum. Samsun’a umut olacağız. 15 Mayıs sabahında bu kara bulutları dağıtıp güneşi doğuracağız. Tarihi birlikte yazacağız çok az kaldı, sizlerin duaları ve destekleri ile bunu başaracağız. Güneşin cennet vatanımızda doğması için, kuruluş ve kurtuluşun şehri, Mustafa Kemal Atatürk’ün şehri Samsun’da yeniden doğması için Bir oy Kemal’e Bir oy Meral’e.” dedi.

N.Alper CABBAR