İYİ Parti Samsun Milletvekili adayı Yunus Gün: Vatandaş Değişim İstiyor

TAKİP ET

İYİ Parti Samsun Milletvekili adayı Yunus Gün, Bafra'da yaptığı esnaf ve vatandaş ziyaretinde şu mesajı verdi; "Esnafımız da, vatandaşlarımızda artık bir değişim istiyor."

İYİ Parti Samsun Milletvekili adayı Yunus Gün, Bafra'da esnaf ziyaretinde bulundu. Yunus Gün, esnaf ziyaretleriyle ilgili şu değerlendirmeyi yaptı: "Evinin rızkını kazanan esnafımıza hal hatır sorduk. Emeğin ve alın terinin bizim dönemimizde söz sahibi olacağını belirttik. Esnafımız da, vatandaşlarımızda artık bir değişim istiyor. Yıllardır süre gelen adaletsizlikten, liyakatsizlikten ve yolsuzluktan vatandaşlarımız oldukça dertli."

İYİ Partili Yunus Gün, "Hak ve hukuk arayan dürüst siyaset isteyen tüm halkımıza sözümüzdür. Biz bu toprakların evladıyız. Ismarlama değiliz. Eşimiz, dostumuz, akrabalarımız ailemiz burada. Aynı havayı soluyoruz. Doğal olarak derdimizde tasamızda bir. Kurtuluşumuz İYİ Parti ve Millet İttifakı. Genel Başkanımız Meral Akşener önderliğinde güzel yarınlarda buluşacağız. Allah'ın izni ile başaracağız" dedi.

Feride SEZGİN