İYİ Parti Terme Belediye Başkan Adayı Oğuz Pamuk: 'İstifa eden kişinin gönlünü aldım'

TAKİP ET

İYİ Parti Terme Belediye Başkan Adayı Oğuz Pamuk, seçim çalışmaları kapsamında yaşanan ve istifa getiren olay ile ilgili konuştu. Pamuk, "İstifa eden arkadaşımızın gönlünü aldım, sıkıntı yok "dedi.

SON DAKİKA SAMSUN HABER | İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi(SBB) Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, Terme Belediye Başkan Adayı Oğuz Pamuk ile Terme'de saha çalışmaları sırasında teşkilat üyeleri arasında bir tartışma yaşanmıştı. O tartışmanın ardından istifa yaşanmıştı. 

ARADIM GÖNLÜNÜ ALDIM 

Gazetemizin konuyu gündeme getirmesinin ardından İYİ Parti Terme Belediye Başkan Adayı Oğuz Pamuk, açıklama yaptı.

Pamuk, "SBB Başkan Adayımız İmren Nilay Tüfekci ile Terme'de güzel bir program gerçekleştirdik. Sanayi bölgesinde işçilerimizle biraraya geldik sorunları dinledik. Daha sonra ilçe merkezinde ekip arkadaşlarımız dükkanlara girmeye başladılar. Sonra çıkışlarda vakit konusunda sorun yaşamaya başladık. Bende bir işyerine 'İmren hanım, yönetim kurulu üyesi ve fotoğrafçı girsin' dedim. Kullandığım ses tonu bile düşüktü. Sonra 18.00'de programlarımızı tamamladık. İstifa paylaşımını duyduk. Ben arkadaşımızı aradım gönlünü aldım "dedi. 

Terme İYİ Parti'de önce tartışma sonra istifa - Habere gitmek için tıkla

samsun iyiparti terme seçim aday