İYİ Partili Aksoy'dan Okçuluk Faaliyetleri Çağrısı 

TAKİP ET

Türkiye Okçuluk Federasyonu'nun Samsun Gençlik ve Spor İ l Müdürü Feyzullah Dereci ile yaşadığı anlaşmazlık sonucu ilimizde yapmayı planladıkları şampiyonaları başka ile kaydırmasına İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy'da tepki göstererek, "Yetkilileri göreve davet ediyoruz" dedi. 

SİYASİLERDEN AÇIKLAMA GELDİ

İlimizde yıl içerisinde sportif anlamda çok sayıda sportif faaliyetler gerçekleştiren Türkiye Okçuluk Federasyonu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci ile yaşanılan olumsuzlukların ardından İlkadım Okçuluk Tesisleri'nde bulunan teknik ekipmanı toplayarak, salondan ayrılmış ve yıl içinde ilimizde yapmayı planladığı tüm şampiyonaları başka illere kaydırmıştı. Olayın yankıları devam ederken, siyasilerden de açıklama geldi. 

EKONOMİ VE TANITIMA BÜYÜK KATKI

Samsun İYİ Parti İl Başkanı Hasan Aksoy, gelişmeleri yakından takip ettiklerini ifade ederek, "Öncelikle yaşananları kınadığımı belirtmek istiyorum. Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci'nin olumsuz tutumu karşısında, ilimiz ekonomisine ve tanıtımında büyük rol oynayan Okçuluk Federasyonu'nun yapmayı planladığı şampiyonaları  iptal ettini üzülerek öğrendim. Samsun şehri yine sahipsiz bırakılmıştır. AK Partili vekiller nerede? Tüm vekilleri ve yetkilileri göreve davet ediyoruz" dedi.  Zekai ANIL