İYİ Partili Yazıcı'dan İddialı 'Seçim' Sözü

TAKİP ET

İYİ Parti Çarşamba Başkanı Turhan Yazıcı güven tazeledi, 2024 yerel seçimleri için iddialı konuştu; "Çarşamba, önümüzdeki dönem İYİ Parti'nin kazandığı belediye ile yönetilecektir."

İYİ Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı’nın 3. Olağan Kongresi’nde tek liste ile seçime giren mevcut Başkan Turhan Yazıcı, 82 oyun tamamını alarak güven tazeledi. Kongreye İYİ Parti il yönetimi, ilçe başkanları, siyasi partilerin temsilcileri, delegeler ve partililer katıldı.

GÜVEN TAZELEDİ 

Kongrede güven tazeleyen Başkan Turhan Yazıcı, "Bundan 5 yıl önce milletimize vurulmak istenen prangaları söküp atarak çıktığımız bu yolda 3. olağan kongrelerimizi yapmanın heyecanını yaşıyoruz. Rezervasyonu iptal edilen oteller, medyada uygulanan ambargolara rağmen İYİ Partimiz milletimizin teveccühü ile artık iktidarda istenen parti haline gelmiştir. Genel Başkanımız Meral Akşener’in sokak sokak verdiği iktidar mücadelesi milletimizin dalga dalga desteği ile karşılık bulmuştur. Bizler de muhterem Genel Başkanımızın verdiği bu çetin mücadeleye Çarşamba olarak çalışmalarımızla desteğimizi sürdürüyoruz" dedi.

BAŞKAN YAZICI SÖZ  VERDİ, İDDİALI KONUŞTU
İYİ Partili Yazıcı, şöyle konuştu; "Bizim hayalini kurduğumuz Çarşamba; tarım ve sanayide çağ atlamış, bölge ekonomisine katkı sunan bir Çarşamba’dır. Hayal ettiğimiz Çarşamba’nın inşasına İYİ Parti olarak artık hazırız. Artık Çarşamba birilerinin çantada keklik görebileceği noktada değildir. 2024 yılında Çarşambalı hemşehrilerimizin yeşeren umutlarını gerçeğe dönüştüreceğiz. Geleceğe dönük söz veriyorum; 'Çarşamba, önümüzdeki dönem İYİ Parti’nin kazandığı belediye ile yönetilecektir.' Genel seçimler ve ardından yerel seçimlerde tarih yazacağız. Buna inancımız tamdır, enerjimiz vardır."

İl Başkanı Hasan Aksoy da; İYİ Parti’nin artık iktidara talip olan parti olduğunu dile getirdi.

İYİ Parti Çarşamba İlçe Başkanı Turhan Yazıcı'nın yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: "Mücahit Semiz, Dursun Ali Işıldak, Hatun Acar, Tülay Saraç, Azize Taşkın, Dinar Demir, Gülşen Erdik, Seda Pala, Hakan Koskos, Ahmet Uzal, Ali Dok, Hava Algül, Cemal Dursun, Hüseyin Köksal, Erdal Özkurt, Gökhan Alkan, Hasan Tuç, Malik Sağlam, Mehmet Şen, Metin Ismak, Mustafa Aydoğdu, Mustafa Uzunoğlu, Filiz Karabaş, Nevzat Şahin, Osman Sevindik, Ömer Savuk, Özgür Mercimekci, Muzaffer Utku Koyuncu, Raif Atik, Resul Fırıncı, Handan Ovalı ve Mevlüt Güngör."

Tek liste ile seçime giren mevcut Başkan Turhan Yazıcı, güven tazeledi.

Kongreye İYİ Parti il yönetimi, ilçe başkanları, siyasi partilerin temsilcileri, delegeler ve partililer katıldı.


N. Alper CABBAR