İzmir Otomatik Kepenk

TAKİP ET

Otomatik kepenk sistemi günümüzde iş yerleri tarafından yaygın olarak kullanılmaktadır. Gerek estetik görünümü gerekse dükkânın dış cephesini adeta bir zırh gibi koruyan kepenk sistemleri eskiye göre oldukça dayanıklı maddelerden üretilmiştir. Günümüzde kullanılan kepenkler eski sistemlere göre pas yapmadan, bozulmadan uzun süre kullanılmaktadır. Eski yıllarda kullanılan kepenk sistemleri genellikle katlanır demir sistemleriyle birlikte yapılırdı. Bu sistemleri açmak ve kapatmak oldukça zor ve güç isteyen bir durumdu. Ancak günümüzde gelişen teknoloji ile bu işlemleri sizler yerine otomatik motorlar sayesinde yapabilirsiniz. İzmir Otomatik Kepenk sistemleri bu konular için oldukça gelişmiştir. 

Otomatik Kepenk Çeşitleri

Otomatik Kepenk İzmir bölgesinde üretilip dünyaya ihraç edilmektedir. Günümüzde yaygın olarak kullanılan bu sistemler elektrikli veya motorlu olarak iki farklı seçeneğe ayrılmıştır. Kullanıldığı yere ve ihtiyaca göre bu kepenek modelleri oldukça farklı şekillerde tercih edilmektedir. Yapılacak bu tercihlerde öne çıkacak en önemli unsur tabi ki de maddiyattır.

Otomatik Kepenk Fiyatları İzmir hakkında bilgi almak için ilgili linklere tıklayabilirsiniz.  

Kullandıkları güç bakımından otomatik kepenk çeşitleri

Otomatik kepenk sistemleri farklı güç kaynaklarına bağlanarak çalıştırılabilmektedir. Güç kaynakları seçerken yapacağınız tercihler kullanılacakları ortamlara göre değişiklik göstermektedir. Örneğin büyük m2'ye sahip otomatik kepenekleri kaldırmak için elektrikli motorlar yetmeyecektir. Küçük boyuta sahip kepenkler için bu motoru kullanmak sizlere uzun vadede çok daha büyük yarar sağlayacaktır.  

    Elektrikli Otomatik Kepenkler: İzmir otomatik kepenk tercihlerine elektrikli motorlar oldukça fazla kullanılmaktadır. Genellikle küçük çaplı dükkân vb. girişlerde ve dış mekanlarda tercih edilen bu kepenk türü oldukça kullanışlıdır. Tüm otomatik kepenk sistemlerinde olduğu gibi otomatik butonlar sistem üzerine entegre edilmiştir. Butonla manuel müdahale ve kumanda ile kontrol özellikleri bulunan modeller de bulunmaktadır. Ürünün güvenliği sağlamak için konulan şalter anahtarını istediğiniz tüm noktalara entegre edebilirsiniz. Elektrikli kepenek sistemlerini ister manuel müdahale ile kontrol edin ister kumanda ile kontrol edin her iki durumda da belirlenen açılma ve kapanma noktasına geldiğinde otomatik duracaktır. Bu özelliği sayesinde maksimum düzeyde güvenlik önlemleri alınan sistemlerde yaralanma vb. olayların önüne geçilmiş olacaktır. Üretilen tüm İzmir otomatik kepenk sistemlerinde olduğu gibi bu modeller içinde özel boyut ve renk seçenekleri mevcuttur. Ürünler hakkında çok daha detaylı bilgi almak isterseniz ilgili linkleri tıklayabilirsiniz. Ürünlerin genel anlamıyla uygulandıkları alanlara şıklık ve sadelik katmaktadır. Üretim aşamasında geniş bir arge departmanı tarafından kontrol edilen kepenk sistemleri olası bir yangın ve doğal afet gibi tehlikelerde mekanınızı koruyacaktır. 

    Motorlu Otomatik Kepenkler: Kepenk motoru olarak adlandırılan modellerde güç seçenekleri bulunduğunuz mekâna göre değişiklik göstermektedir. Bu motor seçenekleri diğer elektrikli modellere göre çok daha gelişmiş teçhizatlar barındırmaktadır. Kullanım kolaylığına göre sıralandığında elektrikli modellerle neredeyse birebir aynı özelliklerde üretilmektedir. 

Tüm otomatik kepenk ihtiyaçları için https://hermess.com.tr/otomatik-kepenk/ web sitesinden inceleme yapılabilmektedir. Sayfa üzerinde yer alan bilgiler üzerinden iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz.