İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Jin.Opr.Dr. Aysın Akçay: 'Türkiye'nin değişime ihtiyacı var'

TAKİP ET

İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Jin.Opr.Dr. Aysın Akçay, gençlerle buluştu. Akçay, "Ülke iyi yönetilmiyor. Türkiye'nin artık değişime ihtiyacı var "dedi.  

İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Jin.Opr.Dr. Aysın Akçay, İYİ Parti Canik İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği ve milletvekili aday adaylarının hazır bulunduğu programa katıldı. Gençlerin katıldığı programda, Akçay'a yoğun ilgi oldu. 

Programda konuşan İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Jin.Opr.Dr. Aysın Akçay, Türkiye'nin iyi yönetilmediğini, Samsun'un sahip olduğu potansiyeli değerlendiremediğini söyledi. 

ÇÖZÜM MİLLET İTTİFAKI 

İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Jin.Opr.Dr. Aysın Akçay, "Sevgili gençler ve partidaşlarım. Sizleri bu önemli zamanda yanımızda gördüğümüzden dolayı çok teşekkür ederim. Türkiye'nin yeniden değişime ihtiyaç duyduğu şu günlerde çok büyük sorumluluk aldınız. Hepinizi yürekten kutluyorum. Ülkemizin içinde bulunduğu kötü durumu hepimiz görüyoruz.Ülkemizin bağımsızlığını tehlikeye atan, ekonomik olarak ülkeyi batıran iktidarın beceriksiz politikalarını yıllardır vatandaşımız yaşıyor. Samsun Karadeniz'in en büyük nüfusuna sahip olmasına rağmen kamudan aldığı yatırım payı, her yıl dahada azalmaktadır. 81 il içindeki sıralamamız dahada gerilemektedir. Çözüm var. Çözümün adresi Millet İttifakıdır. Biz saha çalışmalarında vatandaşlarımıza çözümün var olduğunu anlatıyoruz "dedi.

Feride SEZGİN 


İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Jin.Opr.Dr. Aysın Akçay, İYİ Parti Canik İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği ve milletvekili aday adaylarının hazır bulunduğu programa katıldı.