Jon Snow'lu Yeni Game of Thrones Dizisi İptal Edildi!

TAKİP ET

Tüm zamanların en büyük dizilerinden biri olan Game of Thrones'un efsanevi karakterlerinden Jon Snow'u canlandıran Kit Harington, hayranlarını üzecek bir haberle gündeme geldi. Uzun süredir üzerinde çalışılan Jon Snow odaklı spinoff dizisi iptal edildi.

Jon Snow karakteri, Game of Thrones'un en etkileyici ve sevilen karakterlerinden biriydi. Bu nedenle bir süredir Jon Snow'a odaklanan bir spinoff projesinin üzerinde çalışıldığı konuşuluyordu. Ancak başrol oyuncusu Kit Harington, bu projenin artık hayata geçmeyeceğini duyurdu.

ScreenRant'a verdiği röportajda Harington, projenin şu anda ilerlemediği yönündeki haberleri doğruladı. Yaratıcı ekibin uygun bir hikaye bulmakta zorlandığını belirten Harington, bu nedenle projenin rafa kaldırıldığını ifade etti.

Harington'un sözlerine göre, "Hepimiz yeterince heyecan duyduğumuz doğru hikayeyi bulamadık. Bu yüzden şimdilik geliştirmeyi durdurmaya karar verdik."

Jon Snow'a odaklanan dizinin geçtiğimiz yıllarda HBO desteğiyle geliştirilmeye başlandığı ancak sonrasında ilerleme kaydedilemediği belirtiliyor. Dizinin Kit Harington'un fikri olduğu ve Game of Thrones'un yazarı George R.R. Martin'in desteğini aldığı biliniyordu.

Ancak Harington'un açıklamaları, geliştirme sürecinde olmanın bir dizi için garanti olmadığını gösterdi. HBO ekibi, heyecan verici bir hikaye bulamamış gibi görünüyor. Potansiyel bir dizi için kapı hala açık olsa da, şimdilik Jon Snow odaklı spinoff projesinin iptal edildiğini belirtmek gerekiyor.

Game of Thrones hayranları için üzücü bir haber olsa da, Game of Thrones evreni House of the Dragon ile yaşamaya devam ediyor.

Jon Snow karakteri Game of Thrones Jon Snowlu Yeni Game of Thrones Dizisi İptal Edildi! kültür sanat dizi yabancı dizi samsun haber gündem haber