'Kadın Basketbolunu Tekrar Canlandıracağız'

TAKİP ET

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi (KBBL) E Grubunda mücadele eden Samsun Zorlu Koleji Spor Kulübü'nde, Mersin Üniversitesi maçı hazırlıkları sürerken, Kulüp Başkanı Ergin Zorlu, Samsun'da kadın basketbolunu tekrar canlandırmak istediklerini söyledi. 

SPORCULARIN TAMAMI SAMSUN’LU
Samsun Zorlu Koleji Spor Kulübü yarın, Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda sezonun ilk maçında Mersin Üniversitesi Spor Kulübü ile karşılaşacak. Kırmızı-Beyazlı zorlu maçın hazırlıkları devam ederken Kulüp Başkanı Ergin Zorlu, Kadın basketbolunda sürdürülebilir bir yapıyı oluşturmak üzere yola çıktıklarını ifade ederek, “Tamamı Samsunlu sporculardan oluşan kadromuzla ilimizde kadın basketbolunu tekrar canlandırmak hedeflerimizden bir tanesi” diye konuştu. 

‘HEYECANI BİRLİKTE YAŞAYALIM’
Kulüp olarak çıkış noktalarının Samsun ve Samsunspor olduğuna dikkat çeken Başkan Zorlu, “KBBL’de ilk haftayı BAY geçtik. İlk maçımızda ise Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda Mersin Üniversitesini konuk edeceğiz. Sezonun ilk maçı olması nedeni ile içinde Samsun aidiyetini ve Samsunspor duygusunu taşıyan herkesi maçımıza bekliyoruz. Bu güzel heyecanı hep birlikte yaşamak üzere Cumartesi günü saat 15.00’da Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda buluşalım” dedi. Zekai ANIL