Kadir İnanır'dan Kötü Haber: Felç Geçirdi

TAKİP ET

Yeşilçam'ın usta ismi Kadir İnanır, evinde geçirdiği inme sonucu hastaneye kaldırıldı. 74 yaşındaki sanatçının sağlık durumu ile ilgili gelişmeler, tedavi süreci boyunca yakından takip ediliyor.

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kadir İnanır, evinde geçirdiği inme nedeniyle hastaneye kaldırıldı. 74 yaşındaki sanatçının Beykoz'daki evinde yaşadığı sağlık sorunu sonrası bilinci kapalı bir halde Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi.

Kadir İnanır'ın hastanedeki ilk müdahalesinin ardından detaylı tetkikler için beyin tomografisi ve MR çekimi yapılacak. Test sonuçlarına göre deneyimli sanatçının tedavi süreci şekillenecek.

Sanatçının geçmiş sağlık sorunları da gündeme geldi. Şubat 2012'de bel fıtığı nedeniyle ameliyat masasına yatan İnanır, daha sonra akciğerlerinde tespit edilen bir tümör nedeniyle ikinci bir operasyon geçirmişti. İnanır son olarak 20 Kasım 2021'de rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış ve yapılan açıklamada felç riskinin bulunmadığı, sağlık durumunun iyi olduğu ifade edilmişti.

Kadir İnanır'ın sevenleri ve takipçileri, usta oyuncunun sağlık durumu hakkında gelişmeleri yakından takip ediyor.

Kadir İnanır Kadir İnanır felç geçirdi Felç samsun haber magazin