KAHEV gönülleri fethettti

TAKİP ET

Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı(KAHEV) Samsun Şubesi öncülüğünde Çocuk Bayramı'nda çok anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. Çocuklara yönelik özel oyun sahnelendi, kitaplar hediye edildi.

Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı(KAHEV) Samsun Şubesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı'nın hemen ertesi gününde Canik ilçesi Düvecik ve Devgeriş İlkokulu'nda gerçekleştirdiği Hayal Atölyesi tiyatro gösterisi ve sürpriz eğlence programları ile çocukların bayramını kutladı. 

Programda dedesi ve annanesinin kitabında yer alan oyuncaklar ülkesinde Yusuf ile Okan'ın hikayelerini anlatan ve çocuklara arkadaşlığın önemini anlatan 
'Hayal Atölyesi'nin Oyuncaklar Ülkesi' adlı çocuk oyunu sahnelendi. Programda KAHEV üyeleri, çocuklarla oyunlar oynadılar, yüz boyama etkinliği gerçekleştirdiler. Programda ayrıca çocuklara oyuncak ve kitaplar dağıtıldı. 

ETKİNLİKLER SÜRECEK 

Programda KAHEV adına katılan doktorlar Suna Dündar, Meltem Kopuz, Zehra Yılmaz, Seyhan Çakmak, Yıldız Öz, Dilek Ünver, Sunay Yalkın
, bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirterek, çocukların hayatına dokunmaya devam edeceklerinin mesajını verdi. Programlarda ayrıca okul müdürleri ve öğretmenlerde hazır bulundu.