Kahreden Kaza: Baba Öldü, 9 Yaşındaki Kızı Ağır Yaralı

TAKİP ET

Kırıkkale'de otomobil ile cipin kafa kafaya çarpıştığı feci kazada, bir baba hayatını kaybetti, kızı ise ağır yaralandı. Güvenlik kamerasına yansıyan kaza anı yürekleri dağladı

Kırıkkale'de sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir baba hayatını kaybetti, kızı ise ağır yaralandı. Feci kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaza, Yaylacık Mahallesi Nene Hatun Caddesi'nde meydana geldi. U.S. yönetimindeki 71 FH 967 plakalı otomobil ile Cihan Kaplan'un kullandığı 06 H 3098 plakalı Honda marka cipin kafa kafaya çarpışması sonucu gerçekleşti. Kazada, cipin sürücüsü olan Kaplan ile otomobil sürücüsü ağır yaralandı. Kaplan'ın yanında bulunan 9 yaşındaki kızı T.K. da yaralananlar arasındaydı.

Ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralılardan Kaplan, Yüksek İhtisas Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kızı T.K.'nın ise tedavisi devam ediyor.

Kaza anı güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde, hızla seyreden cipin karşı yönden gelen otomobile çarptığı ve ardından metrelerce sürüklendiği görülüyor.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kahreden Kaza: Baba Öldü 9 Yaşındaki Kızı Ağır Yaralı Trafik Kazası Kaza Kırıkkale