Kalpler 19 Mayıs Stadyumu'nda atacak

TAKİP ET

Kırmızı-Beyazlılar, bu akşam saat 20.30'da sahasında Pendikspor ile karşılaşacak. Bu maç şampiyonluk yolunda büyük önem taşırken, adeta tüm şehrin kalbi de 19 Mayıs Stadyumu'nda atacak

SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Yılport Samsunspor, Spor Toto 1. Lig’in 30. haftasında bu akşam evinde ligin güçlü ekiplerinden Pendikspor ile karşı karşıya geliyor. Oynadığı son 19 maçta bileği bükülmeden Kırmızı-Beyazlılar, Pendikspor karşısında bir sürpriz yaşamamak ve emin adımlarla şampiyonluğa ilerlemek istiyor. 

DÜDÜK ARSLANBOĞA’DA

Büyük bir taraftar desteği ile sahaya çıkması beklenen Yılport Samsunspor’un Pendikspor’la yapacağı bu önemli karşılaşma saat 20.30’da başlayacak. TRT Spor’dan naklen yayınlanacak maçı Suat Arslanboğa yönetecek. Arslanboğa’nın yardımcılıklarını ise Mehmet Kısal ve Gökmen Baltacı yapacak. 

HEP BİRLİKTE KAZANACAĞIZ

Göreve geldiği günden bu yana adeta takımın çehresini değiştiren Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, bu akşam takımının başında Pendikspor’a karşı zorlu bir sınava çıkıyor. Son 19 maçta bileği bükülmeyen Hüseyin Eroğlu, “Çok iyi bir hava ve seri yakaladık. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Büyük taraftarımızın da desteği ile hep birlikte bu önemli sınavdan da galibiyetle ayrılacağız” dedi.

4 EKSİK, 2 DE ŞÜPHELİ

Yılport Samsunmpor’da kritik Pendikspor maçı öncesinde 4 isim kadroda yer alamayacak. Muhammet Ali Özbaskıcı ve Barış Alıcı sakatlıkları, Soner Gönül sarı kart cezası, Gaetan Laura da milli takımdan dönmediği için bu önemli karşılaşmada takımdaki yerlerini alamayacak. Sakatlıkları süren Ahmet Sagat ve Bennasser’in durumları ise maç saatinde netlik kazanacak.

GÖZLER TANQUE’DE

Son haftalardaki performansı ile tüm dikkatleri üzerine çeken Kırmızı-Beyazlıların Brezilyalı yıldızı Douglas Tanque, Pendikspor karşısında da takımının en önemli hücum silahı olacak. Bolu deplasmanında hat trick yapan ve morali üst seviyede olan Tanque, Pendik maçını da boş geçmemek istiyor.

BAŞKANIN ÇAĞRISI CEVAP BULDU

Kırmızı-Beyazlı takımın taraftarları, Başkan Yüksel Yıldırım’ın “Pendikspor maçında stadı dolduralım” çağrısına kulak verdi. Yılport Samsunsporlu taraftarlar, satışa çıkan biletlere ilk günden büyük ilgi gösterdi. Maç saatinde 19 Mayıs Stadyumu’nda 30 bine yakın taraftarın olması bekleniyor.

YILDIRIM’IN ÖZEL MİSAFİRLERİ

Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, bu akşam Pendikspor ile oynanacak karşılaşmada takımını yalnız bırakmayacak. Başkan Yıldırım’ın bu maçta çok özel iki misafiri de olacak. Hırvatistan Futbol Federasyonu Başkanı Davor Suker ve Samsunlu ünlü rapçi Sefo, Başkan Yüksel Yıldırım ile birlikte bugün Samsun’a gelecek ve Kırmızı-Beyazlıların Pendikspor maçında tribünde olacak. Davut AKTAŞ