Kamu Personeli Alımı İlanı Resmi Gazete'de Yayımlandı! İşte Başvuru Detayları...

TAKİP ET

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilanla, 11 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacağı duyuruldu. Başvuruların e-Devlet üzerinden alınacağı süreçte adayların dikkat etmesi gereken detaylar haberimizde.

Resmi Gazete'de yayımlanan ilanla, İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından 11 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacağı belirtildi. Adayların başvuru sürecine ilişkin detaylar şu şekilde:

Başvurular, 28 Şubat ile 5 Mart tarihleri arasında e-Devlet üzerinden Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve ilgili internet adresi üzerinden gerçekleştirilecek.

Başvuruda bulunan adayların genel ve özel şartları sağlaması bekleniyor. KPSS puanı olan adaylardan KPSS puanının yüzde 70'i, yabancı dil puanı olan adaylardan ise yabancı dil puanının yüzde 30'u esas alınarak sıralama yapılacak.

Yazılı sınav 27 Mart'ta gerçekleştirilecek. Ardından başarılı olan adaylar, sözlü sınav için 17-19 Nisan tarihlerinde Ankara'da değerlendirilecek.

Yazılı ve sözlü sınav sonuçları, www.icisleri.gov.tr ile www.nvi.gov.tr adreslerinde ilan edilecek.

Kamu personeli olmak isteyen adayların başvuru ve sınav tarihlerine dikkat etmeleri gerektiği belirtildi.

resmi gazete kamu personel işealım