Kanlar İçinde Bulunan Kadın Cesediyle İlgili Şok Edici Gelişme

TAKİP ET

Ataşehir'de, bir apartmanın ikinci katındaki dairede kanlar içinde bulunan 35 yaşındaki Rukiye Angi'nin ölümüyle ilgili detaylar dehşet verici.

İşte olaya dair şu ana kadar edinilen bilgiler:

Ataşehir'de bulunan bir apartmanın ikinci katındaki dairede meydana gelen olayda, yakınlarından haber alamayan Rukiye Angi'nin evine giren polis ekipleri, kadının kanlar içinde yerde yattığını keşfetti. 3 çocuk annesi Angi'nin hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayın bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kadının cesedinin bulunduğu dairede detaylı incelemelerde bulundu. Yapılan ilk incelemeler sonucunda, Rukiye Angi'nin yanında bir silah olduğu ve bu silahın olayla ilgili olduğuna dair şüpheler ortaya çıktı.

Angi'nin eşi M.A., polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı ve polis merkezine götürüldü. Kadının ölümüyle ilgili detaylı soruşturma başlatılırken, olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğunu belirlemek amacıyla Adli Tıp Kurumu'na sevk edilen ceset üzerinde incelemeler yapılacak.

Olayı duyan çevre sakinleri, şok içinde olduklarını ifade ederken, çarşıdan eve dönen Rukiye Angi'nin ani ve trajik ölümü, mahallede derin bir üzüntü yarattı. Polis ekipleri ise olayın çözülmesi için titizlikle çalışmalarını sürdürüyor. Detaylı incelemeler ve adli süreç sonucunda olayın arka planı ve kadının ölüm nedeni netlik kazanacak.

istanbul Ataşehir ilçesi evde kanlar içinde bulunan kadın kadın ceseti şok edici detaylar asayiş samsunhaber sondakikahaber gündem