'KAPLAN' GÖZYAŞLARI

TAKİP ET

Hakkında ortaya atılan usulsüzlük iddiaları ile gündeme gelen Kırmızı-Beyazlıların eski başkan danışmanı Batu Kaplan, katıldığı bir programda gözyaşlarına hakim olamadı

YASAL HAKLARIMI KULLANACAĞIM

Başkan Yüksel Yıldırım tarafından görevine son verilen Batu Kaplan, önceki akşam katıldığı bir programda gündeme dair açıklamalarda bulundu. Hakkında ortaya atılan iddialarla ilgili olarak tüm yasal haklarını kullanacağını belirten Kaplan, kulübün 1 lirasını bile almadığını söyledi.

BAŞKANIN AYAĞINA TAŞ DEĞMESİN

Başkan Yüksel Yıldırım’dan övgü dolu sözlerle bahseden Batu Kaplan, “Böyle bir karakter ile çalışma imkanı bulduğum için çok şanslıyım. Allah Yüksel Yıldırım’ın ayağına taş değdirmesin. Samsunspor taraftarı bu takıma güvensin. Sezon sonunda bu takım mutlaka şampiyon olacak” diye konuştu.

BENİM HAKKIM HELAL OLSUN

Kulüpten her hangi birisine hakkı geçtiyse hepsini helal ettiğini söyleyen Batu Kaplan, “Eğer her hangi birisini de bende hakkı varsa helal etsin. Ben sadece Samsunspor’un ve Yüksel Yıldırım’ın menfaatlerini düşündüm” dedi. Kaplan, program sonunda gözyaşlarına hakim olamadı.

Davut AKTAŞ