Kara Yollarında Son Durum ve Bayram Tatili Özel Durumu

TAKİP ET

Kara yollarında yapılan yapım, bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Sürücülerin bu kesimlerde yavaş gitmeleri ve trafik işaretlerine dikkat etmeleri önem taşıyor. Özellikle Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından işletilen otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinden geçişler ücretsiz olarak sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı yol durumu bültenine göre, bazı kesimlerde özellikle dikkat edilmesi gereken noktalar bulunuyor:

TEM Otoyolu'nun Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü sınırı-İzmit Doğu kavşağı arasındaki muhtelif kesimler ile İzmit-Düzce yolunda fiber optik kablo haberleşme altyapı çalışmaları devam ediyor.

Emirdağ-Bolvadin-Çay yolunun 23-24. kilometrelerinde yapım, Çivril-Denizli yolunun 36-37. kilometrelerinde kavşak alanındaki drenaj hattı çalışmaları sürücülerin dikkatli olmalarını gerektiriyor.

Taşköprü-Hanönü-Boyabat yolunda 43-45. kilometrelerinde yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 45-47. kilometrelerinde Ankara-Kahramankazan-Kızılcahamam istikametindeki servis yolu yapım çalışmaları sebebiyle trafik akışı kontrollü olarak devam ediyor.

Isparta-Antalya yolunun 32. kilometresinde sanat yapısı çalışmaları sebebiyle Antalya-Isparta istikameti trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşım bölünmüş yolun Antalya gidiş istikametinden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Bandırma-Biga yolunda 42-44. kilometrelerinde kavşak düzenleme çalışmaları nedeniyle bir şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanıyor.

Samsun-Ordu yolunda ise 6-8. kilometrelerde Yunus Emre Tüneli'nin Samsun istikametindeki bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Bu sebeple ulaşım diğer tüpten iki yönlü sağlanıyor.

Sürücülerin bu noktalarda dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları önem arz etmektedir.

Kara yollarında son durum ne karayollarında Bayram Tatili Özel Durumu bakım ve onarım çalışmaları samsun samsun-ordu yolu samsun haber gündem haber