Karadeniz'in En Genç Aday Adayı Samsun'dan

TAKİP ET

Karadeniz bölgesinden 'İlk Genç Aday Adayı' olarak CHP'den Samsun Milletvekili Aday Adayı olan Emircan Kuyumcu (30), "En büyük projem genç temsiliyeti ve katılımcı demokrasinin tabana yayılmasını sağlamaktır" dedi

Samsun'da Cumhuriyet HalkPartisi'nin gençlik kademelerinde görev yapan 30 yaşındaki Emircan Kuyumcu, 14 Mayıs'ta yapılacak olan genel seçimler için partisinden Samsun Milletvekili Aday Adayı oldu.

Gençlik ve sporun kenti Samsun'a yakışan genç temsiliyetini sağlamak için yola çıktığını belirten Emircan Kuyumcu, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Trablusgarp'a gittiği yaşta, O'nun şehrinden, O'nun mirası olan Cumhuriyet Halk Partisi'nden milletin vekili olmaya aday adayıyım" dedi.

CHP GENÇ DOSTU PARTİDİR
28. Dönemde Karadeniz Bölgesi'nden 'İlk Genç Aday Adayı' olarak başvuru yaptığını kaydeden Emircan Kuyumcu, şöyle konuştu; "Gençliğim boyunca ideolojisini savunduğum, yönetim kademelerinde görev aldığım, bayraklarını astığım, broşürlerini dağıttığım partimden başvurumu yaptım. CHP liyakat esaslı genç dostu bir partidir. En büyük projem genç temsiliyeti ve katılımcı demokrasinin tabana yayılmasını sağlamaktır. İhtiyaç duyduğumuz ve özlemini çektiğimiz şeyler bunlardır."

Murat ÖZDEN