Karamollaoğlu İktidarı Sert Bir Dille Eleştirdi: "Vay Aciz İnsanlar Vay"

TAKİP ET

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen 'Eski Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı Anma ve Milli Görüş Belediyeciliği Başkan Adayları Tanıtımı Programı'nda yaptığı konuşmada, mevcut iktidarı sert bir dille eleştirdi.

Karamollaoğlu, "İçinden geçtiğimiz dönem dünya siyasetinde ender rastlanan bir dönem. İktidar niye miting yapar yahu? İktidar kendi iktidarsızlığının farkına vardığı için mi 'Miting yapalım' diyor. Vay aciz insanlar vay. Bu acziyet içine düşenler ülkemizi ayağa kaldıramazlar" dedi.

Milli Görüş Belediyeciliği ve İttifak Stratejisi

Karamollaoğlu, programda yaptığı konuşmada ayrıca, Milli Görüş belediyeciliğinin tarih boyunca önemli bir yer işgal ettiğine vurgu yaptı. İstanbul'u sarsacak yeni bir anlayışı halka hakim kılacaklarını belirten Karamollaoğlu, "Seçimlerde başarılı olabilmenin önemli şartı seçimi kazanacağına inanmaktır. İnandığınız zaman büyük fedakarlıklarda bulunabilirsiniz. İstanbul'u sarsacak yeni bir anlayışı hakim kılacak ve cenabı hakkın lütfuna mazhar olacağız" şeklinde konuştu.

Siyasi İttifaklar ve Seçim Stratejisi

Gelecek Partisi ile yapılan ittifakı vurgulayan Karamollaoğlu, "İttifak belli bir maksatla yapıldığı için artık bundan sonra böyle bir ittifak söz konusu değil. Ankara ve İstanbul'da belediye başkan adaylarını gösteriyoruz" ifadelerini kullandı. Ayrıca, seçimlerde başarılı olmanın öncelikli şartının, inanç ve kararlılık olduğunu dile getirdi.

İnsan Hakları İhlalleri ve Dış Politika Eleştirisi

Karamollaoğlu, konuşmasında ayrıca Gazze'deki insan hakları ihlallerine ve dünya genelindeki vahşetlere dikkat çekerek, Türkiye'nin dış politikasını eleştirdi. "Ellerinde güç olanlar 'kınıyorum' diyor. Senin lafla kınamanın ne faydası var? İnsanlar katlediliyor. Senin her gün limanlarından kalkan gemiler o katliamı yapanlara silah taşıyor, malzeme götürüyor, karınlarını doyuruyor. Arkasından da kınıyormuş hadi oradan. Sen kim, bu mücadeleyi yürütmek kim?" şeklinde sert bir eleştiri yaptı.

Halkla İç İçe Olma Vurgusu ve Belediyecilik Anlayışı

Son olarak, yerel yönetim anlayışını ve belediyecilik stratejisini vurgulayan Karamollaoğlu, halkla iç içe olma ve onların dertlerine çözüm üretme sözü verdi. İçinde yaşadıkları ilçeye hizmet etmek için var olduklarını belirterek, "Onları kendi binamızda misafir edeceğiz, dertlerini dinleyip çözüm üreteceğiz. Bunları yaptığımızda halkımızın gönlünü kazanmış oluruz" dedi.

Saadet partisi Başkan Temel Karamollaoğlu İktidar sert eleştiri belediye seçimleri