Karasamsun Spor Kulübü Başkanı Hasan Yıldırım'dan Teşekkür

TAKİP ET

Karasamsun Spor Kulübü ertelenen Niksar maçı dönüşünda aşırı kardan dolayı yolda kaldı. Rota Merzifon'a çevrilirken, Kulüp Başkanı Hasan Yıldırım konaklama konusunda kendilerine yardımcı olan mülki amir, güvenlik güçleri ve spor camiasına teşekkür etti.

Bölgesel Amatör Lig maçı için Niksar'a gittiklerini ve maçın kar yağışından dolayı ertelendiğini dile getiren Karasamsun Kulübü Başkanı Hasan Yıldırım, "Dönüş yolunda Havza girişinde yol kapanmış ve emniyet güçlerinin kontrolü ile ilerleme sağlanıyordu. Valiliğin vermiş olduğu yolun trafiğe kapatılması kararı üzerine Merzifon’a dönüş yaptık. 35 kişilik kafilemizin geceyi nasıl geçireceği konusunda endişeliydik. Fakat gelen haberlerle endişelerimizin yersiz olduğunu anladık" diye konuştu.

KALACAK YER SAĞLANDI
Samsun ASKF Başkanı Şener Aydın ve TFF İl temsilcisi Hasan Özbulut'un devreye girdiğini belirten Yıldırım, "Merzifonspor Kulübü Başkanımız, TFF İlçe temsilciliği ve Ana Jet Üssü Komutanlığının seferber olmaları, ayrıca Amasya Valimiz Mustafa Masatlı'nın Merzifon kaymakamlığına verdiği talimat ile kafilemiz için kalacak yer imkanı sağlandı. Zorlu süreçte bizlere destek Amasya Valimiz Mustafa Masatlı, Merzifon Kaymakamlığı Merzifon 5. Ana Jet Üssü komutanlığı ve Amatör spor camiamıza teşekkürü borç biliriz" dedi. Zekai Anıl