Karasamsunspor Kulübü Başkanı Hasan Yıldırım:" Eksiklerimizi Gördük "

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. grupta mücadeleden edecek olan temsilcilerimizden Karasamsunspor ile Çarşambaspor hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Karasamsunspor sahadan 3-2'lik skorla galip ayrılırken Kulüp Başkanı Hasan Yıldırım, güzel bir müsabaka olduğunu söyledi. 

BAL'DA HEYECAN BAŞLIYOR
Derebahçe Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı Karasamsunspor’un 2-1 üstünlüğü ile bitti. İkinci yarıda Çarşambaspor skoru 2-2’ye getirse de daha sonra gelen gol ile Karasamsunspor maçı 3-2 kazandı. Karasamsunspor’un golleri Gökhan, Mesut ve Hüseyin’den gelirken Çarşambaspor’un gollerini Vicdan ve Hamza kaydetti. Karasamsunspor ve Çarşambaspor dışında, Atakum Belediyespor ve Samsun Büyükşehir Belediyespor Bölgesel Amatör Lig'de ilimizi temsil edecek. BAL'da 2022-2023 sezonu 2 Ekim Pazar günü başlayacak.

YILDIRIM BAŞARI DİLEDİ
Çarşambaspor ile oynanan hazırlık maçını değerlendiren Karasamsunspor Kulübü Başkanı Hasan Yıldırım, "Yeni sezon öncesinde hazırlıklarımız sürüyor. Bu bağlamda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden rakibimiz Çarşambaspor'la hazırlık maçında karşılaştık. Sezon öncesinde takımımızın son durumunu ve neler yapabildiğini görme açısından faydalı bir hazırlık maçı oldu. Ekim ayı başında start alacak olan lig'de başta Samsun temsilcileri olmak üzere tüm takımlara başarı diliyor, kazasız belasız bir sezon temenni ediyorum" şeklinde konuştu.  

Zekai ANIL