Karın Germe

TAKİP ET

Karın germe, karın bölgesindeki fazla yağ, deri ve kasın alınması işlemidir. Bir karın germe genellikle bikini çizgisinin alt kenarı boyunca veya hemen üzerinde bir kesi yapılmasını içerir. Cerrah daha sonra kasları sıkılaştırır ve onları derinin altına yeniden konumlandırır. Yağ birikintilerini gidermek için ek liposuction yapılabilir. Bu tarz bir işlemin sorunsuz bir şekilde yapılması için alanında uzman olanların sürece dahil olması gerekir. Hospitalturk alanında uzman olan ekibiyle karın germe işlemini profesyonel düzeyde tamamlamaktadır.

Bir karın germe, göbek deliğinizden sarkan ve alçak pantolon veya eteklerin üzerinde görülebilen fazla cildi azaltmak ve üst uyluklarınız, kalçalarınız ve beliniz gibi bölgelerdeki yağ birikintilerinin giderilmesinde etkili bir yöntemdir. Yine yaşla birlikte zayıflayan kasları sıkılaştırmak konusunda da iddialıdır. Hospitalturk bu yöntemin başarılı bir şekilde uygulanması konusunda nitelikli çalışmalara imzasını atmaktadır. Böylece tam olarak beklediğiniz etkili ortaya koyacak bir karın germe operasyonu olmanız mümkün kılmaktadır.

Karın germe veya abdominoplasti, orta kısımdaki fazla yağ ve deriyi çıkaran ve kasları sıkılaştıran cerrahi bir işlemdir. Bu prosedür ayrıca hamilelik ve aşırı kilo kaybından kaynaklanan kas zayıflığını veya ayrışmasını düzeltebilir.Karın germe, fazla deri ve yağı alarak karnınızın görünümünü iyileştirebilir. Bu işlemin bir parçası olarak, hamilelik veya kilo alıp verme sırasında karın kaslarınız yer değiştirmişse, karın kaslarınızı sıkılaştırabilir ve bazılarını orijinal konumlarına getirebilir. hospitalturk.com tam da bu kapsamda nitelikli bir çalışmaya imzasını atma kabiliyetine sahiptir.

Karın Germe Neden Uygulanır?

Karın germe genellikle gebelik geçirmiş veya karın bölgesinde cilt sarkmasına ve kasların şişmesine neden olan diğer önemli kilo alıp vermelere uygulanır. Ameliyat gevşek cildi sıkılaştırır, gerilmiş kasları yeniden konumlandırır ve hem erkekler hem de kadınlar için karın bölgenizin genel konturunu iyileştirir.Karın germe ameliyatının amacı, belinizin etrafındaki sarkan cildi sıkılaştırarak ameliyat öncesine göre daha pürüzsüz, daha sıkı ve daha sıkı görünmesini sağlamaktır.

Günümüz itibariyle sıklıkla uygulanan karın germe, en popüler kozmetik cerrahi prosedürlerden biridir. Bu uygulamada, kasları sıkılaştırmak ve görünümü iyileştirmek için karın bölgesindeki fazla deri ve yağ çıkarılır. Karın germe işlemi, hamilelik veya aşırı kilo kaybından sonra vücut konturunuzu iyileştirmeye yardımcı olabilir. Yaşlanma veya aşırı kilo kaybı nedeniyle cildi gevşek olan veya büyük bir göbeği olan erkeklerde de yapılabilir.

Karın germe işlemi genel anestezi veya lokal anestezi altında yapılabilir. Ameliyattan sonra, eve dönmeden önce vücudunuzun iyileşmesi için zamana ihtiyacınız olacak. Çoğu hasta, sağlık durumuna ve ihtiyaçlarına bağlı olarak ameliyattan sonraki 24 saat ile 3 gün arasında eve gider.Karın germe, orta ve alt karın bölgesindeki fazla deri ve yağın alındığı ve alttaki kasların sıkılaştırıldığı cerrahi bir prosedürdür. Burada başarılı bir sonuç elde etmek için profesyonellerden destek almak şarttır.

Karın Germe Uygulamasının Özellikleri Nelerdir?

Karın germe, kilo vermemiş olsanız bile sizi kilo vermiş gibi gösterebilir. Alt karnınız hamilelik veya kilo alma nedeniyle gerildiyse, karın germe kasları sıkılaştırabilir ve çatlakları düzeltebilir.Karın germe genellikle ayakta tedavi bazında yapılır. Yani ameliyatınızla aynı gün eve gidersiniz. Sizi eve bırakacak ve sonrasında en az bir gece sizinle birlikte olacak birine ihtiyacınız olacaktır.

Karın germe ameliyatı genellikle genel anestezi gerektirir. Böylece ameliyat sırasında uyursunuz ve herhangi bir ağrı hissetmezsiniz. İşlem, ne kadar derinin çıkarılması veya sıkılaştırılması gerektiğine bağlı olarak iki ile dört saat arasında sürer. Yeni nesil çözümler ortaya koyan karın germe ameliyatı, zayıflamış veya sarkmış bir karın duvarını düzeltmek için tasarlanmıştır. Prosedür, fazla yağın alınmasını, kasların ve cildin sıkılaştırılmasını ve göbek deliğinin yeniden konumlandırılmasını içerir.

Estetik görsellik konusunda oldukça başarılı olan karın germe, karnınızın üst kısmındaki fazla yağı ve cildi çıkaran cerrahi bir işlemdir. Bu işlem üst karın kaslarını sıkılaştırır ve şekillerini iyileştirir.Karın germe ameliyatı, ciddi kilo kaybı, hamilelik veya yaşlanma sonrasında cildi gevşeyen veya sarkan kişilere önerilir. Bu bölge için estetik cerrahi yaptırmayı düşünüyorsanız, vücut şekillendirme işleminde uzmanlaşmış olan Hospitalturk ile iletişime geçebilirsiniz.

Karın Germe Operasyonu Sonrası Süreç Nasıldır?

Karın germe operasyonu, hamilelik, kilo kaybı veya karnınızdaki diğer fazla deri nedenlerinden sonra karın bölgenizin görünümünü iyileştirmeye yardımcı olmak için kullanılabilir. Operasyon sonrasındaki süreçte doktorunuzun tavsiyelerine uygun davranmanız şarttır. Karın germe işleminin sonuçları yaşınıza, kilonuza ve ne kadar deri fazlalığına sahip olduğunuza bağlıdır. Operasyondan birkaç gün sonra hemen iyileşme görebilirsiniz, ancak şişliğin tamamen inmesi birkaç hafta ve tüm yara izlerinin tamamen iyileşmesi ve sonuçların gözle görülür hale gelmesi birkaç ay alır.

Karın germe, liposuction yoluyla fazla yağı alarak ve ardından gevşek cildi yukarı çekerek karın kaslarınızı sıkılaştırır. Ameliyat, doğum veya diğer kilo kaybını takiben alt karın bölgesinde oluşan şişkinliği azaltabilir. Ayrıca, önemli kilo kaybından sonra fazla cildi ortadan kaldırarak fiziksel görünümü iyileştirmeye yardımcı olabilir.Karın germe, hamilelik veya aşırı kilo kaybından sonra alt karın görünümünü iyileştirmek için kullanılabilir.

Karın germe işlemi; diyet veya bariatrik cerrahi nedeniyle büyük kilo kaybını takiben vücut konturunu iyileştirmeye yardımcı olabilir. Bu işlem, orta bölümdeki fazla deri ve yağı alan ve alttaki kasları sıkılaştıran cerrahi bir prosedürdür. Bu işlem, önemli ölçüde kilo vermiş veya karın bölgesinde gevşek deriye neden olan altta yatan bir tıbbi durumu olan kişilerde gerçekleştirilir. Ayrıca sezaryen veya histerektomi gibi önceki karın ameliyatlarından kaynaklanan yara izlerinin görünümünü iyileştirmek için de kullanılır. Hospitalturk bu tarz operasyonların sorunsuz bir şekilde hayata geçirilmesi konusunda kritik bir etkiye sahiptir.