Karşıyaka Yönetim Kadrosunu Güçlendirdi

TAKİP ET

Samsun Canik İlçesinde 1985 yılında kurulan ve 38 yıldır sportif faaliyetlerine devam eden Belediyeevleri Karşıyakaspor Kulübü yönetim kadrosunu güçlendirdi. 

SPORCULARIN BİRDE ABİSİ OLDU

Fizik Hastanesi Müdür Yardımcısı Fizyoterapist Betül Yazıcı Kök gibi bazı isimleri yönetime alarak örnek kulüp olan Belediyeevleri Karşıyakaspor Kulübü, aynı hastanede görev yapan Fizyoterapist Yusuf Emre Bozkurt'u da yönetime dahil etti. Çiçeği burnunda yönetici Yusuf Emre Bozkurt, "Çocuklara hizmet olunca ben de varım dedim. Sporcularımızın hem fizyoterapisti hem de idareci ağabeyleri olarak yanındayım" dedi.


300 SPORCUSU BULUNUYOR

Belediyeevleri Karşıyakaspor Kulübü Başkan yardımcısı Betül Yazıcı Kök ise; "İki çocuğumun annesi 300 sporcumuzun da ablası olmak büyük zenginlik. Her futbol kulübünde kadın idareci olmalıdır" dedi. Kulüp Başkanı Mithat Kurumahmutoğlu ise; "Betül Yazıcı Kök'ten sonra fizyoterapist Yusuf Emre Bozkurt'ta aramıza, onunla çok daha güçlendik. Bir arada olma nedenimiz çocuklarımıza hizmet vermek. 300'ü bulan sporcu sayımızla sekiz kategoride liglere katıldık" diye konuştu.