Kaş Kiralık Yazlık

TAKİP ET

En ünlü tatil beldelerimizden olan Kaş’ta tatil yapmak için otele değil kiralık yazlık villaya ihtiyacınız var. Çünkü Kaş ünlü olması ile birlikte, doğal güzelliklerinin hala korunması ile de öne çıkmaktadır. Bu anlamda doğa ile iç içe ve evinizin konforunda bir tatil süreci geçirmek sizin de hakkınız. Villa Ekstra ile kaç kişi olursanız olun, hangi özellikteki villaları tercih ederseniz edin, mutlaka taleplerinize karşılık bir villa bulacaksınız.

Kaş Kiralık Villa

Kaş’ta tatil yapmayı seçtiyseniz ve eşiniz, dostlarınız ile özel anlar yaşamak istiyorsanız Villa Ekstra bünyesinde bulunan kiralık yazlıklar tam size göre. Çünkü muhafazakâr, çocuk havuzlu, balayı, jakuzili, ısıtmalı vb. hangi özellikte villa ararsanız arayın Villa Ekstra’da mevcut. Bu anlamda bizleri tercih ederek tatil yapmak isterseniz, temizliğiniz, temiz havlu vb ihtiyaçlarınız girişte ücrete dâhil olmaktadır ve firma olarak müşterilerimizin kendini evinde hissetmesi için elimizden geleni de yapmaktayız. Bu kapsamda sizler de Kaş tatiliniz için bizleri seçerek gönül rahatlığı ile hijyenik, eğlenceli ve ekonomik tatil fırsatları yakalayabilirsiniz.

Kaş Kiralık Villa Ücretleri

Kaş beldesinde kiralık villa ücretleri çeşitli şartlara göre değişiklik göstermektedir. Örneğin kalacağınız villanın özellikleri, kişi sayısına bağlı olarak değişen yatak sayısı ve tatiliniz süresinde talep ettiğiniz ek özellikler fiyat üzerinde etkin rol oynamaktadır. Bu anlamda bizler en ekonomik hizmeti sunmak için çabalamaktayız. Sizler de balayı villaları, muhafazakâr villa, jakuzili villa vb. ne talep ederseniz edin, Villa Ekstra ayrıcalıklarını talep edin.