Kasapoğlu Şampiyonları Ödüllendirdi

TAKİP ET

Avrupa ve Dünya şampiyonu Samsunlu milli sporcularımız, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsmail Hakkı Kasapoğlu'nu makamında ziyaret ederek başarılarını kutladılar.

ISF (Uluslararası Okul Sporları Federasyonu) tarafından Fransa'nın Normandiya bölgesinde düzenlenen Gymnaisade Yaz Oyunlarından 2 altın, 2 bronz, 2 gümüş madalya ve Bulgaristan'da organize edilen Wushu Avrupa Şampiyonasından 3 altın, 1 bronz madalya ile yurda dönen başarılı sporcularımız ve antrenörleri Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsmail Hakkı Kasapoğlu'nu makamında ziyaret ettiler. 


SPORCULARA TEBRİK
Gymnaisade Yaz Oyunlarında Alihan Kuru Taekwondo Dünya Şampiyonu, Berati İnaç, Grekoromen Güreş Dünya 2.'si, Abdullah Aslım, Okçuluk makaralı yayda takım halinde Dünya Şampiyonu, Defne Derebaşı, Okçuluk Olimpik yay kadınlarda takım halinde Dünya 2.'si, Yiğit Sefa Özer, Boks 86 kg. Dünya 3.'sü, Ahmet Zeki Elturan, +90 kg. Boks Dünya 3.'sü, Wushu Avrupa Şampiyonası ise Yusuf Ak Light Sanda ve Tui Shu ile Berkay Sezgin Demir, Light Sanda Avrupa Şampiyonu olurken, Sanda kategorisinde ise Mübeyyin Parlak Dünya 2.'liğini elde etmişti. Makamında sporcuları kabul eden İl Müdürü Kasapoğlu, sporcuları tebrik ederek ödüllendirdi.

Zekai Anıl