Katılımevim'in Peşinatsız Ev Sistemini Keşfedin

TAKİP ET

Son yıllarda ev sahibi olmak için banka kredilerinden başka yollar arayan birçok kişinin tasarruf finansman şirketlerine başvurduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Ön ödeme yapmadan, uygun taksitlerle tasarruf finansman şirketlerinde bulunan peşinatsız ev kampanyalarına katılan birçok kişi hayallerindeki eve kavuşurken gelecekleri için de avantajlı bir yatırım yapma şansı elde etmektedir.

Katılımevim, temelinde faizsiz bir sistem bulunan kurumsal yapıda bir tasarruf finansman şirketidir. BDDK lisanslı bir şirket olan Katılımevim’de bugüne kadar evini değiştirmek veya yeni bir ev almak isteyen birçok vatandaş hayallerini gerçekleştirmiştir. Eğer siz de peşinat ödemeden ev sahibi olmak istiyor fakat nasıl bir adım atmak istediğinize karar veremiyorsanız Katılımevim’den bilgi alabilir ve bu ailenin bir üyesi olabilirsiniz.

Peşinatsız Ev Sahibi Olmanın Yolları

Birikimi olmayan veya banka kredisi çekmek istemeyen kişiler için geliştirdiği peşinatsız ev yöntemiyle kira öder gibi ödeme yaparak ev sahibi olmanızı sağlayan Katılımevim’de iki adet tasarruf finansman yöntemi bulunmaktadır.

Uygun bir ödeme planı oluşturarak peşinatsız ev almanıza aracı olan Katılımevim, sizden dosya masrafı ve sigorta gibi ek ödemeler talep etmez. Dilerseniz peşinat ödeyerek dilerseniz de ödemeden dahil olabileceğiniz bir finansal yapıyla faaliyet gösteren Katılımevim, güven esasına dayalı profesyonel bir finansman şirketidir.

Siz de Katılımevim’in tasarruf finansman yöntemleri arasından bütçenize uyan yöntemle uygun taksitler ödeyerek kısa sürede peşinatsız ev kampanyalarına dahil olabilirsiniz.

Peşinatsız Ev Almanın Şartları

Türkiye’nin her yerinden başvuru yaparak ev sahibi olabileceğiniz Katılımevim, başvurunuzu değerlendirirken kişisel veri, sicil kaydı, kredi puanı ve geçmiş banka kayıtlarınızı göz önünde bulundurmaz. Yalnızca kimlik bilgilerinizle başvuru yapabileceğiniz Katılımevim’de her bütçeye uyacak bir ödeme planı oluşturulabilir.

Banka yöntemlerinin sunduğu kredilerin aksine faizsiz bir ödeme sistemiyle peşinatsız ev almanın kolay yolunu sunan Katılımevim, kurumsal yapıda bir tasarruf finansman şirketidir. Geliştirdiği peşinatsız ev alma yöntemiyle birçok insanın yatırım yapmasına vesile olan Katılımevim’de ipotek, kefil ve ara ödeme gibi şartlar bulunmaz. Herkes için eşit fırsatların olduğu bir sistem yaratarak ev sahibi olmak isteyenleri buluşturan Katılımevim’le siz de geleceğiniz için doğru bir finansal yatırım yapabilirsiniz