Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu: Kibirden uzak adaletle yönettik

TAKİP ET

Samsun Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "İki dönemdir gerek belediye çalışanlarına gerekse de vatandaşa hizmet noktasında asla adaletten sapmadık. Kibirden uzak, 'Gönül Belediyeciliği' esasıyla hizmet ettik" dedi.

Kavak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İbrahim Sarıcaoğlu, 31 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde halk buluşmalarına devam ediyor. Kavak Belediyesi personelleriyle bir araya gelen gün içinde pazar yeri esnaf ziyareti gerçekleştiren İbrahim Sarıcaoğlu, 2 dönemdir sürdürdüğü başkanlık görevinin 31 Mart'ta yapılacak olan seçimlerde Kavak halkının teveccühü ile kazanması halinde 'ustalık dönemi' olacağını söyledi.

KAVAK'TA DEĞİŞİME İMZA ATTIK

Başkan İbrahim Sarıcaoğlu, "2 dönemde çok iyi işler yaptık. Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kavak'ta büyük bir değişime imza attık, hepinizin katkısı var, teşekkür ediyorum" dedi. Kavak Belediyesi'nde adalet içinde yönetim modeli sergilediklerini belirten Sarıcaoğlu, "Ailemizin her ferdi bizim için çok değerli. Çalışanlarımız işlerini en iyi şekilde yapıyor. İşçilerimizin haklarını her zaman koruduk ve koruyoruz" dedi.

Başkan İbrahim Sarıcaoğlu, halkımızın refahı ve huzuru için gece gündüz demeden çalışan, emek veren işçilerin ve memurların yanında olduklarını, maaşlarda ve hakedişlerde enflasyonun üstünde ciddi oranda iyileştirme yaptıklarını anlattı.

KAVAK HALKINA GÜVENİYORUM

31 Mart'ta Kavak halkının Cumhur İttifakı'na vereceğine inandığım büyük destekle ustalık döneminin başlayacağına vurgu yapan Kavak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İbrahim Sarıcaoğlu, "Çıraklık ve kalfalık dönemimizi dolu dolu hizmetlerimizle başarıyla tamamladık. Kimseyi kırmadan, hizmetimizi her yere adaletli bir biçimde ulaştırıp, 'Gönül Belediyeciliği' esasıyla 10'ncu yılımızı doldurduk. Birçok proje kazandırdık veya gelmesine öncülük ettik. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kibir ve gururdan uzak halkın içinde olmaya devam edeceğiz. Hiçbir ayrım yapmadan her bir insanımızın kapısını çalacak, hizmetlerimizi her yere ve her kesime eşit bir biçimde ulaştıracağız. Hemşehrilerimizin destekleriyle yeniden güven tazeleyerek hizmetlerimizi kesintisiz olarak sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

kavak samsun haber ak parti ibrahim sarıcaoğlu