Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün, Mührü Eski Başkandan Teslim Aldı: "Hizmet Yarışında Birlik Olacağız"

TAKİP ET

Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün, eski başkan İbrahim Sarıcaoğlu'ndan hayırlı olsun ziyareti kapsamında başkanlık mührünü teslim aldı.

Ün, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, başkanlık mührünü Kavak halkı adına aldığını belirterek, eski başkan Sarıcaoğlu’na yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Ün, "Unutulmasın. Bugün biz, yarın bir başkası olacaktır. Bu bir hizmet yarışıdır. Sağ olsun, var olsun. Biz herkesin belediye başkanı olacağız, kimseyi ayırmayacağız tüm Kavak halkını kucaklayacağız" dedi.

Yerel yönetimlerde vatandaşa hizmet kavramının önemine vurgu yapan Başkan Ün, belediye projelerinin devamlılığına dikkat çekti. Kavak'ta siyasi geçmişin bir kenara bırakılarak hizmet odaklı bir anlayışın benimsendiğini belirten Ün, vatandaşların ilçe ve köylere acil şekilde hizmet beklediğini ifade etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Yeniden Refah Partisi ve AK Parti’nin ilçe teşkilatı yöneticileri ile belediye meclis üyeleri de katıldı. Konuşmaların ardından Başkan Ün, Sarıcaoğlu'na plaket takdim etti.