Kavak Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı İbrahim Sarıcaoğlu: Kavak'ta tarih yazacağız

TAKİP ET

Samsun'da Kavak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İbrahim Sarıcaoğlu, Samsun'un ekonomik ve istihdam anlamında en hızlı kalkınan ilçesi olduklarını belirterek, "Memleketim için çalışmaya devam edeceğim. 31 Mart'ta yine tarih yazacağız" dedi.

Samsun'un Kavak ilçesi son 10 yılda özellikle istihdam kaynaklı yatırımlarla adından söz ettiriyor. Kavak Belediyesi'nin anonsuyla Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan fabrikaların işçi aradığı ilçede hem merkezi hükümet desteğiyle, hem Samsun Büyükşehir Belediyesi hem de Kavak Belediyesi'nin yatırım, proje ve hizmetleriyle nüfusu her yıl artan ilçe oldu.

'AK Parti Belediyecilik' anlayışıyla gönüllere dokunan, kent merkezinden kırsala sosyal projeler ve ekonomik kalkınmaya öncelik veren Kavak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İbrahim Sarıcaoğlu, "Halkımızın acil ihtiyaçlarına cevap verecek yatırımlara, projelere ve hizmetlere ev sahipliği yaptık" dedi.

KAVAKLI'NIN NEYE İHTİYACI VARSA O BİZİM PROJEMİZDİR

Kavak'ta 2014 yılından bu güne her alanda ilçenin çehresini değiştiren ve geliştiren hizmet anlayışını benimsediklerini kaydeden Başkan İbrahim Sarıcaoğlu, "Kavak'ta halkımızın neye ihtiyacı varsa o bizim projemizdir" sözlerini kaydetti.

KAVAK'TA BACALAR TÜTÜYOR

OSB'nin getirdiği kazanımlarla 'daha modern bir Kavak' için çalışmaya ve üretmeye devam edeceklerini belirten İbrahim Sarıcaoğlu, "2014 yılında göreve geldiğimizde ilçemizin ihtiyaçlarını belirledik. İlk sırada göç vardı. 'Sanayi yatırımlarını nasıl ilçemize kazandırırız' diye çalıştık. Merkezi hükümetin ve özel sektörün desteği, girişimlerimiz sonucu Organize Sanayi Bölgesi'ni kazandırdık. Bugün Kavak'ta bacalar tütmeye başladı. Samsun'un ekonomik ve istihdam anlamında en hızlı kalkınan ilçesi olduk diyebiliriz" ifadelerini kullandı.

MEMLEKETİME BORCUMU ÖDÜYORUM

Kavaklılara seslenen AK Parti'li Başkan Sarıcaoğlu, "Halkımız emin olsunlar, ilçemizin geleceği bugünden daha güzel olacak. Doğduğumuz, büyüdüğümüz topraklara borcumuzu ödemek için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Hemşehrilerimizden gördüğümüz desteklerden anlıyoruz ki; geçen 10 yılda çok şey başarmışız. Her şeyden önce gönüllere girmişiz. Memleketim için çalışmaya devam edeceğim. Bu yolda bizlere destek veren, yanımızda olan Kavaklı hemşehrilerime teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yapılan tüm seçimlerde Cumhur İttifakı ve AK Parti'nin Kavak'ta her zaman en yüksek oyu aldığını, başarısını 31 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerde bir kez daha göstereceğini ifade eden Kavak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İbrahim Sarıcaoğlu, sözlerini şöyle tamamladı; "Bu sevda 31 Mart'ta bitmeyecek, halkımızın büyük destekleriyle yine tarih yazacağız."

kavak yerel seçim cumhur ittifakı ibrahim sarıcaoğlu ak parti samsun haber