Kavak Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı Adayı İbrahim Sarıcaoğlu: Gerçek anket sandıktan çıkacak

TAKİP ET

Kavak Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı Adayı İbrahim Sarıcaoğlu, "Kavak'a kazandırdıklarımızı inatla görmek istemeyenler, sahte anketlerle başkanlık hayali kuranlara halkımız sandıkta cevap verecek" dedi.

Kavak Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı AK Parti Adayı İbrahim Sarıcaoğlu, Tatarmuslu ve Şeyhresul mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Sarıcaoğlu, "Sahte ve çakma anketlerle başkanlık hayali kuranları, ilçemize kazandırdıklarımızı inatla görmek istemeyenleri halkımız pazar günü vereceği oylarıyla uyandıracak İnşallah" dedi.

Göreve geldiğinden bu yana bir yerel yönetici olarak ilçeyle yatıp ilçeyle kalktığını belirten Başkan İbrahim Sarıcaoğlu, "Kavak için gerçekten çok güzel işler başardık. Pazar günü sandık başına gidecek hemşerilerimizin destekleriyle yine başaracağız" diye kaydetti.

BİZİM DERDİMİZ KAVAK

Kavakla alakalı gelen her taleple ilgilendiklerini ifade eden Cumhur ittifakı Adayı Sarıcaoğlu, ilçenin tüm köy ve mahallelerinde halkın daha rahat yaşam sürmesi için çalıştıklarını ifade etti.

Başkan İbrahim Sarıcaoğlu, "Biz yerel yöneticiyiz. Bu ilçenin belediye başkanıyız. Dolayısıyla burada yaşayan binlerce insana karşı bir sorumluluğumuz var. Yaptığımız hizmetinde, yapamadığımızın da bir vebali var. O nedenle sürekli olarak ilçemizi daha ileri nasıl taşırız düşüncesindeyiz. Yani Kavak'la yatıp Kavak'la kalkıyoruz. Bizim ilçemize karşı heyecanımız var. Birileri inatla şehre kazandırdığımız hizmetleri görmemekte direniyor sahte anketlerle kendilerini başkan görüyorlar ama bu millet pazar sabahı verdiği oylarla hem onları uyandıracak hem de ilçenin nereden nereye geldiğini gösterecek" sözlerini kullandı.

Kavak Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı AK Parti Adayı İbrahim Sarıcaoğlu, Tatarmuslu ve Şeyhresul mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. 

Samsundaki Belediye Başkan Adayı İbrahim Sarıcaoğlu Kavak Belediyesi samsun Samsun Haber Cumhur İttifakı