Kavak'ta Doğalgaz Ağı Yaygınlaşıyor 

TAKİP ET

SAMGAZ, Samsun'un Kavak ilçesinde üçüncü etap hat döşeme çalışmalarına başladı. Başkan İbrahim Sarıcaoğlu, 'Bu çalışma ile ilçemizde tüm konutlar doğalgaza kavuşmuş olacak' dedi.

Kavak’ta konut ve işyerlerinde doğal gaz kullanımını yaygınlaştıracak olan üçüncü etap şehir içi hat döşeme çalışmalarına  başlandı. SAMGAZ ekipleri tarafından 19 Mayıs Mahallesi'nde sürdürülen ve yaklaşık üç ay içinde tamamlanması planlanan çalışmaların sonlanmasıyla Kavak’ta tüm konut ve işyerleri modern, ekonomik ve çevreci bir yakıt olan doğalgaza kavuşmuş olacak.  

BAŞKAN SARICAOĞLU ÇALIŞMALARI İNCELEDİ 

19 Mayıs Mahallesi'nde SAMGAZ ekiplerinin sürdürdüğü çalışmaları Mahalle Muhtarı Ümit Yağcı ve AK Parti İlçe Başkanı Onur Bakır ile gezerek yerinde inceleyen Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, devam eden çalışmalar hakkında SAMGAZ Saha Sorumlusu Hüseyin Mengene’den  bilgi aldı. 

'KAVAK'A İLGİ ARTACAK' 

Doğalgazın Kavak’ta göreve geldikleri 2014 yılında ilçe halkına verdikleri en büyük sözleri olduğunu hatırlatan Sarıcaoğlu, şunları söyledi:
”Ekipler burada Kurban Bayramına kadar ana hat üzerindeki çalışmalarını tamamlayıp en geç üç ay içinde Mahallemizde ki konutlara doğalgaz akışını sağlamış olacaklar. İlçemizin tümüyle doğalgaza kavuşmuş olması ve kullanımının yaygınlaşması Kavak’a olan ilgiyi daha artıracaktır "dedi.