Kavak'ta hizmet ve yatırım seferberliği

TAKİP ET

Samsun'da Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, 10 yıllık başkanlık döneminde gerçekleşen yatırım ve projelere ilişkin sunum yaparken, "31 Mart'ta hemşehrilerimizin kararlı desteğiyle hizmet seferberliğine devam edeceğiz" dedi.

Samsun'un Kavak ilçesinde gerçekleşen yatırımlar ve hizmetleri anlatmak üzere Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi'nde halk buluşmaları gerçekleştiren Kavak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İbrahim Sarıcaoğlu, 10 yıllık başkanlık dönemine ilişkin sunum yapıyor.

SKM'de gerçekleşen buluşmalara büyük ilgi gösteren hemşehrilerine teşekkür eden Kavak Belediye Başkanı Sarıcaoğlu, "Devlet ve millet olarak omuz omuza verip, daha güçlü ve daha yaşanabilir bir Kavak inşa etmek için birlikte çalışarak yine hizmet etmeye devam edeceğiz. Sizlerle beraber, ilçemizi daha da güzelleştirmek için kararlı bir şekilde ilerlemeye devam ediyoruz" dedi.

'GELİŞEN, DEĞİŞEN VE YENİLENEN İLÇE'

Kavak'ın merkezi hükümet, Samsun Büyükşehir ve ilçe belediyesinin hizmet, yatırım ve projeleriyle 'gelişen, değişen ve yenilenen ilçe' olduğunu belirten İbrahim Sarıcaoğlu, "Bakanlarımızın ve milletvekillerimizin desteği ile ilçemize çok büyük yatırımların gelmesine öncü olduk. Örneğin belediye hastane yapmaz, ama öncü olur. Belediye cezaevi yapmaz ama ilçeye kazandırılması için öncü olur. Belediye fabrika yapmaz ama yatırımcının oraya gelmesi için mücadelesini verir. Biz projelerin, yatırımların, hizmetlerin gelmesi için seferber olduk" diye konuştu.

YATIRIMLAR VE PROJELERDEN BAHSETTİ

Kavak'ta altyapı ve üstyapıya yapılan yatırımları anlatan İbrahim Sarıcaoğlu, "İçme Suyu Arıtma Tesisi, Atık Su Arıtma Tesisi, doğalgaz, altyapı, yol, cadde iyileştirme ve parke bordür çalışmaları gerçekleştirdik. Kavak'ın yüzde 100'ü artık doğalgaz kullanmaya başladı" ifadelerini kullandı.

Başkan Sarıcaoğlu, "Aynı zamanda Çerkes Ekrem Bey Parkı, Güven Park Tesisleri, Bölge Parkı ve Tirit Evi gibi hem Kavak'tan hem de çevre ilçelerden vatandaşların özellikle hafta sonu sosyal yaşamlarında aileleriyle birlikte piknik yapabildiği, restaurantlarından faydalanabildiği tesisleri kazandırdık" sözlerini kaydetti.

8 BİN KONUTA RUHSAT VERDİK

İstihdama ayrı vurgu yapan eden Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Her defasında gururla söylüyoruz. İstihdam sorunu yüzünden göç veren bir ilçeden, anonsla işçi arayan bir ilçeye dönüştük. Bu sayede ilçe nüfusumuzda ciddi artış yaşandı. Son 10 yılda belediye olarak ruhsat verdiğimiz bağımsız konut sayısı 8 bin oldu" diye kaydetti.

Başkan İbrahim Sarıcaoğlu ayrıca Belediye Hizmet Binası, Gençlik Merkezi ve Kapalı Spor Salonu gibi yatırımlardan söz ederken, merkezi hükümetin en önemli yatırımı olan Kampüs Cezaevi'nin ilçedeki yerel esnafa kattığı ekonomik kazanca dikkat çekti.

kavak samsun haber ibrahim sarıcaoğlu yerel seçim yatırım hizmet