Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'e Ait Kemik ve Kıyafet Parçaları Bulundu

TAKİP ET

Balıkesir'in Gönen ilçesinde geçen yıl kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'e ait olduğu düşünülen kıyafet ve kemik parçaları ile kişisel eşyaların bulunduğu bölgede yapılan arama çalışmaları sonuç verdi. Jandarma ekipleri, Armutlu Mahallesi'nde yaklaşık 3,5 kilometre uzaklıkta engebeli bir dere yatağında inceleme yaptı.

Gönen Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında gerçekleştirilen arama çalışmalarına 6 Jandarma Asayiş Timi, 3 Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), bir İstihbarat Timi, 3 Jandarma Asayiş Komando unsuru ve bir kadavra tespit köpek unsuru olmak üzere toplam 59 personel katıldı.

Korhan Berzeg'in eşi Angela ve kızı Nisa Berzeg'in de Gönen ilçesine gelerek DNA örneği verdikleri öğrenildi. Ancak, arama çalışmalarının sonucunda Berzeg'e ait olduğu değerlendirilen kemik ve kıyafet parçaları dışında başka bulgulara ulaşılamadı.

Geçmişte, Armutlu Mahallesi'nde evinden sabah yürüyüşü için ayrıldıktan sonra kaybolan 83 yaşındaki ekonomist Korhan Berzeg için başlatılan arama çalışmaları uzun süredir devam ediyordu. Ancak yapılan aramalarda herhangi bir iz bulunamamıştı.

Berzeg'in köpeği "Tina"nın ise daha önce sağlıklı ve bakımlı olarak bulunduğu ancak Berzeg'in izine rastlanamadığı belirtilmişti. Bu son gelişmelerin ardından arama çalışmalarının yarın sabah tekrar başlayacağı öğrenildi.