Kazada ölen Sefa'nın acılı ailesi: "Bu davanın sonunu bırakmayacağız"

TAKİP ET

Samsun'da geçtiğimiz hafta meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren 23 yaşındaki Sefa Şerif Efe'nin ailesi ve arkadaşları, 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücüye verilen ev hapsi cezasına tepki göstererek hukuki mücadelelerini sonuna kadar sürdüreceklerini dile getirdi.

Sefa Şerif Efe için Tokat'ın Niksar ilçesinde mevlit okutuldu. Mevlit programına Efe'nin ailesi ve Samsun Motosikletli Kuryeler Derneği üyeleri katıldı.

Efe'nin annesi Songül Maraşlı Efe, "Yavrum toprağın altında, o ise annesinin yanında. Bu adalet mi? Kuryeleri kimse önemsemiyor. Ben Allah’ın adaletine havale ettim. Bana dayanma gücü versin, yavrumu cennetine alsın. Hukuki olarak mücadelemizi sonuna kadar devam ettireceğiz. İnşallah davayı kazanırsak içim belki biraz rahatlayacak." dedi.

Efe'nin ağabeyi Can Efe ise, "Bu kaza değil, tamamen bir cinayet. Benim kardeşim ölmedi, öldürüldü. 17 yaşında ehliyetsiz bir sürücü tarafından öldürüldü. Biz bu işin peşini bırakmayacağız. Sesimizi duyuracağız. Hak hukuka inanıyoruz, elimizden gelenin fazlasını yapacağız." şeklinde konuştu.

Samsun Motosikletli Kuryeler Derneği Başkanı Aydın Artan da, "Maalesef arkadaşımıza çarpan 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü ev hapsiyle cezalandırıldı. Biz sadece adaletin yerini bulmasını istiyoruz. Avukatımız ile birlikte bu davanın sürecini sonuna kadar yürüteceğiz ve her anlamda da Sefa kardeşimizin ailesinin yanında yer alacağız." şeklinde ifade etti.