Keçiörengücü Teknik Direktörü Taner Taşkın: Atatürklü arma altında çalışmak şerefti

TAKİP ET

Bir dönem Kırmızı-Beyazlıların da çalıştıran Keçiörengücü Teknik Direktörü Taner Taşkın, 'Atatürklü arma altında çalışmak benim için bir şerefti' dedi.

ORADA GÜZEL GÜNLERİM GEÇTİ
Bir dönem Yılport Samsunspor’u da çalıştıran Keçiörengücü Teknik Direktörü Taner Taştın, izleyenlere keyif veren bir maç oynadıklarını söyledi. Samsun’da çok güzel günlerinin geçtiğini belirten Taner Taşkın, “Orada çalışmak benim için onur verici bir şeydi. Atatürklü arma altında çalışmak benim için bir şerefti. Şampiyonluk yolunda Samsunspor’a başarılar diliyorum” dedi.

GALİP DE GELEBİLİRDİK
Hafta sonu oynanan maç için de konuşan Taner Taşkın, “Mücadelenin ilk yarısında skor Samsunspor lehine 2-0 olsaydı maç çok farklı olabilirdi. İkinci yarı bizim direncimiz daha fazla oldu ve puanı almayı başardık. Hattı galip de gelebilirdik. Ama genel olarak bakıldığında ilk yarı Samsunspor, ikinci yarı biz. Yani beraberlik hakkaniyetli bir skor gibi görünüyor” diye konuştu.

EN ÇOK ÇALIŞTIĞIMIZ YERDEN GOLÜ YEDİK
Maçtan önce Samsunspor’un 4 tane maçını izlediklerini ifade eden Taşkın, “Formda bir rakiple oynayacağımızı biliyorduk. Çok çalıştığımız yerlerden gol yedik. Biz mütevazi bir takımız. Rakip güçlüydü. Onların güçlü yerlerini kapatmak istiyorduk. İlk devre bunu yapamadık ama ikinci devre yapmış olduğumuz değişikliklerle istediklerimiz daha çok ortaya çıkmaya başladı”  dedi.

Davut AKTAŞ