Keçiörengücü'nü çalıştıran Samsunspor eski Teknik Direktörü Taner Taşkın'dan HHALK'a özel açıklamalar

TAKİP ET

Keçiörengücü'nü çalıştıran Samsunspor eski Teknik Direktörü Taner Taşkın, 5 Şubat tarihinde oynanacak karşılaşma öncesinde Spor Müdürümüz Davut Aktaş'a özel açıklamalarda bulundu…  

Bir dönem Kırmızı-Beyazlıları çalıştıran Keçiörengücü Teknik Direktörü Taner Taşkın, “Orada çok güzel günlerim geçti. Fair-play ölçüleri çerçevesinde, sadece futbolun, maçın konuşulduğu bir karşılaşma olmasını ümit ediyorum” dedi

AKTAŞ’A ÖZEL AÇIKLAMALAR YAPTI
TFF 2. Lig’de Samsunspor’u çalıştıran ve şu anda Keçiörengücü’nün hocası olan başarılı teknik adam Taner Taşkın, Spor Müdürümüz Davut Aktaş’a önemli açıklamalarda bulundu. Samsunspor’un kendisi için çalışmaktan onur ve gurur duyduğum bir camia olduğunu söyleyen Taner Taştın, “Orada çok güzel günlerim geçti. Her ne kadar hedefe gidemesek de o yolda mücadele etmek güzeldi” dedi.

Taner Taşkın, sözlerini şöyle sürdürdü:

FORMA DEMEK, NAMUS DEMEK
“Şimdi Keçiörengücü ile beraberim. Keçiörengücü’nün forması bize emanet edildi. Bizim için forma demek, namus demek. Çıkacağız en iyi şekilde mücadele edeceğiz. Fair-play ölçüleri çerçevesinde, sadece futbolun, maçın konuşulduğu bir karşılaşma olmasını ümit ediyorum. Ama yenmek için de elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstereceğiz. ” 

İKİNCİ YARIYA DAMGA VURMAK İSTİYORUZ
“Biz alt sıralardan kurtulmak için mücadele veren bir takımız. Bizim şiddetle puan ya da puanlara ihtiyacımız var. Samsunspor’un de hedefi var. İnşallah hem Samsunspor, hem de biz sezon sonunda arzuladığımız yerde oluruz. Ligin ikinci yarısına damga vuran bir takım olmak istiyoruz. Samsunspor’un bendeki ve ailemdeki yeri bambaşka.”

SAMSUNSPOR’A SÜPER LİG YAKIŞIR
“Çocuğum hala Samsunspor sevgisi ile büyüyor. Orada çok güzel dostluklar kurdum. Samsun’dan hala görüştüğüm çok sayıda arkadaşım var. Samsun şehri Samsunspor ile yatıp kalkıyor. Şehirdeki Samsunspor sevgisi bambaşka. Samsunspor’a Süper Lig yakışır. İnşallah en kısa sürede hak ettiği yere gelir. Kim bilir belki bir gün yollarımız yine kesişir.”

Özel Haber: Davut Aktaş