'Keloğlan İle Uzaylılar' Çocukları Güldürdü

TAKİP ET

Cesur Keloğlan'ın uzaylılar ile karşılaşıp, bilmece çözmedeki hünerlerini kullanarak uzaylılardan hediye kazanmasını konu edinen çocuk oyunu, Mart ayı boyunca sahnelenecek

Samsun Devlet Opera ve Balesi, 'Keloğlan İle Uzaylılar' adlı yeni oyununu çocuklarla buluşturdu. Keloğlan'ın uzaylılarla olan eğlenceli macerasını büyük bir ilgiyle izleyen çocuklar, keyifli zaman geçirdi. 'Keloğlan ile Uzaylılar' isimli çocuk oyunu, 7-8-14-15-22-26 ve 29 Mart'ta minik izleyiciler için sahnelenmeye devam edecek.

'Keloğlan İle Uzaylılar' isimli çocuk oyunun konusu şu şekilde; "Keloğlan kermeste annesinin yaptığı leziz pastaları satarken Cafer ve adamları tarafından dolandırılır. Cesur Keloğlan, kaybettiği hakkını parlak zekâsı sayesinde geri almışken uzaylılar ile karşılaşır. Uzaylılar, evrenin daha yaşanılır bir yer olması için köprüler kurmaktadır. Keloğlan, bilmece çözmedeki hünerlerini de kullanarak uzaylılardan hediye kazanır. Bu hediye sayesinde Cafer ve adamlarını yola getirir. Kötülük yapanlar pişman olurken, evrenin dostlarının güçleri buluşur."

Feride SEZGİN

Samsun Devlet Opera ve Balesi'nce yeniden çocuklarla birlikte olacak 1 perdelik 'Keloğlan İle Uzaylılar' eseri, 7 Mart Salı günü saat 13.30'da sahnelecek.