Kestamit Üreticisi - OKD Polimer

TAKİP ET

Günümüzde özellikle pek çok metalin yerine kullanılması, kestamitin popülerliğini de ciddi anlamda artırmıştır.

Son dönemlerde endüstrinin pek çok alanında uygun maliyeti ve yarattığı pek çok avantajıyla öne çıkan kestamit ürünleri yaygın şekilde kullanılmaktadır. Polyamid grubunun önemli bir türü olarak tanımlanan ve döküm yoluyla üretilen kestamit, önemli bir mühendislik plastiğidir. Kimi kaynaklarda döküm polyamid ya da döküm naylon şeklinde de isimlendirilen kestamit, oldukça dayanıklıdır. Özellikle de mekanik, kimyasal ve fiziksel niteliklerine rağmen işlevsel anlamda pek çok sektörde kullanılması dikkat çekicidir.

Yüksek aşınma dayanımına sahip olan bu özel ürün, müşteri taleplerine bağlı olarak özel ölçülerde üretilmektedir. Orijinal rengi sarı olmasına rağmen aynı şekilde özel taleplere bağlı olarak farklı renklerde üretilebilir. Gebze merkezli OKD Polimer, ülkemizde teknik plastikler konusunda tam anlamıyla branşlaşmayı başarmış firmalardan birisi olarak dikkat çekmektedir.

Tescilli Kestamit Markası

Günümüzde özellikle pek çok metalin yerine kullanılması, kestamitin popülerliğini de ciddi anlamda artırmıştır. Kestamit ürünlerinin kullanım alanlarına bakıldığında, makaralardan aşınma pabuçlarına, sıyırıcılardan döner makinelere kadar geniş bir skala ile karşılaşmak mümkündür.

Ülkemizde kestamit denildiği zaman akla gelen ilk markalardan birisi de net şekilde OKD Polimer’dir. Aynı zamanda kendine ait tescilli kestamit markasını oluşturmayı da başaran firma, uzun zamanda bu yana pek çok sektör için üretimini sürdürmektedir. Kalite ve profesyonellik çizgisinden uzaklaşmadan 2004 senesinden beri büyümeyi sürdüren OKD Polimer, müşteri memnuniyetini merkeze konumlandırmaktadır. Teknoloji odaklı iş modelleri ve yeni iş stratejileri geliştiren firma, üretim kapasitesini seneler içinde artırmayı başarmış ve artık yurt dışına açılmıştır.

Döküm polyamid üzerinde yoğunlaşamaya 2011 senesi ile beraber başlayan OKD Polimer, mühendislik plastiklerinde tescilli bir marka yaratmıştır. Firmanın günümüzde ürettiği mühendislik plastikleri arasında “Döküm Polyamid PA 6G (Castomid)” ön plana çıkar. Öte yandan farklı moleküler ağırlıklara göre üretilen polietilen levhalar, teflon levhalar, fiber levha ve çubuklar, aynı biçimde üretimdeki yerlerini almıştır. Ayrıca marka, “Endüstri Komponentleri” başlığı altında otomotivden medikal alanına, lojistikten inşaata onlarca sektörde profesyonel düzeyde hizmet vermektedir.

Endüstriyel Çözümler

Kestamit üretiminde fark yaratmayı başaran OKD Polimer firması gelinen noktada Romanya’dan Polonya’ya, ABD’den Kanada’ya kadar çok sayıda ülkeye OEM yedek parça satışı gerçekleştirir. Teknik plastiklerin haricinde işleme ve CNC makineleriyle uygun maliyetli ve pratik çözümler sunan OKD Polimer ile siz de hemen kolayca tanışabilirsiniz.

Özellikle teknik plastikler noktasında dünya standartlarında bir kaliteye ve uzmanlığa sahip olan marka, bu durumu sahip olduğu sertifikalarla da pekiştirmektedir. 24 saat boyunca resmi web sitesi olan https://okdpolimer.com/ haricinde sosyal medya platformları ya da e-posta üzerinden firma ile iletişim kurabilir, endüstriyel çözümlerden yararlanmak adına taleplerinizi detaylı bir şekilde iletebilirsiniz.