Kick Boks'a İlkadım Damgası

TAKİP ET

İlkadım Belediyespor Kulübü sporcuları Şanlıurfa'da düzenlenen ve 8 bin sporcunun katıldığı Türkiye Kick Boks Türkiye Şampiyonasında 3 Altın, 6 Gümüş, 4 Bronz madalya kazandı. 

13 MADALYA KAZANDI
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen ve Şanlıurfa 11 Nisan Spor Salonu’nda yapılan 8 binin üzerinde sporcunun mücadele ettiği şampiyonada birincilik elde eden sporcular milli takıma seçildi. Turnuvadan 3 birincilik, 6 ikincilik, 4 üçüncülük elde ederek büyük bir başarıya daha imza atan İlkadım’lı sporcular milli takıma giden yolda kapıları araladılar. Şampiyonada genç bayan full contact 48 kg'da Zeynep Gülcan Tuğrul, yıldız erkek Kick Light 42 kg'da Muhammet Arlı, yıldız erkek point fighting 63 kg'da Hüseyin Emre Yıldırım Türkiye Birincisi oldu.

BAŞKAN DEMİRTAŞ TEBRİK ETTİ
Turnuvadan madalyalarla dönen kulüp sporcularını ve antrenörlerini tebrik eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, açıklamasında; ”Kulübümüz bünyesindeki sporcularımız, katıldıkları tüm şampiyona ve turnuvalarda bizleri gururlandırıyorlar. Bizler de gençlerimize sonuna kadar inanıyoruz ve onların ülkemizi başarıyla temsil etmeleri için kendilerine gereken her türlü imkânı sağlıyoruz. Şanlıurfa’da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda mücadele eden ve başarı elde eden tüm sporcuları, kulüp yöneticilerimizi ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum” dedi.  

Zekai ANIL
-----------------


Şampiyonada Zeynep Gülcan Tuğrul, Muhammet Arlı ve Hüseyin Emre Yıldırım 1., Zehra Taflan, Elif Yağmur Akkuş, Melis Avcı, Atanur Yayla, Nisanur Şahin ve Nisanur Güleryüz 2., Suedanur Şentürk, Tuğbanur Kıvrak, Bekir Karaömerlioğlu ve Aybar Doğan 3.'lüğü elde etti.